ANABELA JE JOŠ UVEK ATIJAS? Pevačica progovorila o najcrnjim danima u životu, o pokojnom bivšem, Luninom zdravlju... a tek da čujete kako je krila STRAŠNE TRAGOVE BATINA!
Foto: Damir Dervišagić

PRIZNALA SVE KROZ SUZE

ANABELA JE JOŠ UVEK ATIJAS? Pevačica progovorila o najcrnjim danima u životu, o pokojnom bivšem, Luninom zdravlju... a tek da čujete kako je krila STRAŠNE TRAGOVE BATINA!

Stars -

Pevačica Anabela podvrgla se nedavno poligrafskom ispitivanju pa otkrila da se i dalje preziva Atijas, što je mnoge iznenadilo. Ona je, pak, napomenula da se sa bivšim suprugom nije rastala zbog nedostatka ljubavi, treće osobe ili bilo čega sličnog, te da čak i veruje da bi on pokušao i ponovo sa njom.

"Mi smo se rastali zato što smo dvoje zrelih ljudi, prijatelja, koji su shvatili da loše funkcionišu u paru", objasnila je ona, ističući da je za njegovu novu vezu znala i pre medija, jer mu se takve stvari uvek vide u očima.

Kako je otkrila, prvi posao koji je ikad radila bilo je branje jagoda u rodnom Goraždu. Sa druge strane, što se karijere tiče, za "propast Fanki Džija" uglavnom krivi Đoleta Đoganija, jer ga je Gagi uvek slepo slušao. Ona je radila po ugovoru koji joj je po nastupu omogućavao 100 evra, a ukoliko bi ga raskinula, morala bi da se iseli iz stana u kojem je živela sa decom.

foto: Damir Dervišagić

Osim što je i sama propatila zbog zdravlja - kada su joj '95. uklonili tumor, Anabela je potvrdila da je i njena ćerka Luna imala strašnih problema i to po rođenju.

"Sa 20 dana života je dobila tešku infekciju bubrega. Dali su obrazloženje da je bakterija neka u toku porođaja napravila kurcšlus. Bili smo u bolnici u teškoj izolaciji, ja kao majka, ona kao beba", izjavila je pevačica.

Devedesetih, pak, patila je jer nije znala da li joj je otac živ ili mrtav. Svakodnevno bi bila u kontaktu sa radio-amaterima. Oni bi joj samo pročitali spisak mrtvih za dan, a ona bi bila srećna ukoliko se njegovo ime ne bi našlo na listi.

foto: Damir Dervišagić

Smrt dečka Nikole, pak, jako je teško podnela. Kako je naglasila, nikada zbog toga nije pokušala da podigne ruku na sebe, ali je priželjkivala smrt. Period koji je provela sa njim nazvala je "životom pre života".

Anabela je, takođe, progovorila iskreno i o modricama koje bi joj ostajale nakon batinanja. Ona ih je krila od dece debelim slojem pudera, namenjenim za scenu, ali Luna je, kaže, bila već dovoljno stasala da shvati šta se zapravo događa.

foto: Sonja Spasić

Od Lunine nagrade nikakve dugove nije vraćala, uprkos raznim gradskim pričama.

"Luna je vratila svoje", potvrdila je ona sa osmehom.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja