Najnovije vesti

KRILA SAM MODRICE OD BATINA: Anabela priznala šta je sve trpela od Gagija i zašto ih je ĐOLE ĐOGANI UNIŠTIO!
Foto: Damir Dervišagić, Printskrin

SUROVO ISKRENA

KRILA SAM MODRICE OD BATINA: Anabela priznala šta je sve trpela od Gagija i zašto ih je ĐOLE ĐOGANI UNIŠTIO!

Stars

Anabela Atijas 14 godina bila je u braku sa Gagijem Đoganijem, a sada je otkrila potresne detalje iz prošlosti.

Pevačica kaže da je od dece krila modrice kada ju je denser tukao.

foto: Damir Dervišagić

"Krila sam modrice od batina. Luna je već bila odrasla, pa ih je videla kroz debeli sloj pudera, koji je bio namenjen za maske u pozorištu", priča Anabela.

Gagi Đogani se pred ulazak u rijaliti sastao sa Anabelom kako bi raščistili ko je koga varao i istakao da je "pobedio sa nulom", što bi značilo da ga je Anabela varala. Ona tvrdi da ove tvrdnje nisu tačne.

"Gagi je moja daleka prošlost i ne vraćam se na priče o njemu i našem braku. Iz tog odnosa sam izašla čista kao suza. Dala sam sve od sebe da grupa "Fanki Dži" opstane. To je bilo nemoguće, jer je Gagi slušao svog brata Đoleta. Po ugovoru je trebalo da zarađujem 100 evra po nastupu, a u slučaju napuštanja grupe, morala sam da izađem iz stana u kom sam živela sa decom", kazala je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Anabela je iz braka sa Andrejom Atijasom izašla bez sukoba i ružnih reči, ali sa emocijama i priznaje da, za razliku od prvog braka, ovde nije bilo problema.

"Sa Andrejom je ljubav bila prava i dalje traje, a sve ružno između nas je zaboravljeno. Oboje pamtimo samo lepe stvari. On je muškarac sa kojim nikada nisam imala problema. Ja mislim da on i dalje želi da se mi pomirimo", rekla je poznata pevačica.

Podsetimo, Gagi Đogani je u više navrata navodno priznao fizičko zlostavljanje Anabele, a taj postupak je pravdao iskazom da se takve stvari dešavaju u braku.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...