do sada neviđeno na našim prostorima!

NE PROPUSTITE KURIR TV UŽIVO SA NAJBOLJEG PARTY 2019! GORKI LIST PRIKAZUJE JEDINI PRAVI POGLED NA DOBRU ZABAVU! Stižu najveće SHOWBIZZ zvezde! Više od 200 VIP zvanica!

Stars -

Njegova tajna leži u potpunom skladu suprotnosti - gorkog i slatkog i baš zbog toga Gorki list zna kako da na sceni spoji različite muzičke žanrove i time još jednom dokaže da je u harmoniji dobitna kombinacija!

JEDINI PRAVI Gorki List uvek je bio sinonim za svet koji karakterišu doslednost i postojanost već više od šest decenija.

I večeras JEDINI PRAVI pomera granice dobre zabave, te u živom prenosu pratite dolazak zvanica na party godine, ekskluzivne izjave poznatih, kao i atmosferu sa samog party.

Prenos uživo počinje u 20.30 časova i možete ga pratiti na portalu Kurir.rs, preko Kurirove Fejsbuk stranice i na Jutjube kanalu.

Gorki List je na jedinstven način prikazao svoj pogled na svet i time opravdao zadatak lidera da pomera granice:

"Za mene život je putovanje. Da li ćemo na tom putu imati malo ili mnogo lepih trenutaka zavisi od nas i od toga kako na život gledamo. Naš cilj je bio da osetite svu lepotu života, i da otkrijete kako Gorki List i mi koji smo tu oko njega gledamo na Vas, na sebe i na život. Naša misija je da širimo vedar I pozitivan pogled na svet!" - istakao je domaćin večeri i kreator brenda “JEDINI PRAVI GORKI LIST”, rekao je domaćin večeri i kreator brenda Vojin Đorđević.

foto: Nemanja Nikolić

Domaćin večeri istakao je da je njegova misija obavljena kada vidi zadovoljna lica ljudi koji su došli da se zabave i da je zapravo to najveći dokaz uspešnosti Gorkog lista kao brenda.

"Sanjao sam o jednom ovakvom događaju i želja mi se ostvarila", izjavio je Đorđević dok je dočekivao goste, a onda pozvao sve prisutne da uživaju u muzičkom programu koji sledi.

21.30h – Za dobro zagrevanje zadužen je Big band. I evergreen numera Otpisani instrumental.

foto: Damir Dervišagić
1 / 41 Foto: Nemanja Nikolić

21.35h – Zabava se nastavlja uz dobro poznate zvuke numera Aquarius, Flojd, You’re the one that I want, You’re just to good to be true, Mamma mia, Besame mucho, Think… u izvedbi fenomenalne, glumačke ekipe Pozorišta na Terazijama

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

22.05h – Spektakularni nastupi naših, čuvenih muzičkih vokala nastavljaju da se nižu jedan za drugim. Big bend, Dušan Svilar, Ana stanić, Tamara Dragičević, Beti Đorđević, Neno Belan svojim glasom i odabirom pesama već prvim taktovima podigli su atmosferu na viši nivo!

foto: Damir Dervišagić
1 / 16 Foto: Damir Dervišagić

Ana Sević zablistala je na crvenom tepihu.

foto: Nemanja Nikolić

22.27h – Prisutne je pozdravio domaćin večeri i kreator brenda “JEDINI PRAVI GORKI LIST”, Vojin Đorđević.

foto: Nemanja Nikolić
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

22.36h – Atmosfera se zahuktava kada na binu izlazi Sevdah Baby i svojim neverovatnim scenskim nastupom podiže masu do usijanja.

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

22.57h - Glumac Miloš Biković, na sebi svojstven način, saopštava prisutnima, VELIKU NOVOST : Brend Gorki list ulazi na Rusko tržište!

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

22.58h - Naši uvaženi glumci i glimice najavljuju veliki nagradnu igru Gorkog lista koja traje od 21.11. do 19.12.2019.

foto: Damir Dervišagić

23.00h - Na scenu izlazi Angelina i svojom energijom donosi ritam lude zabave.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

23.10h - Ovo niko nije očekivao: Da je spoj različitih žanrova moguć i da garantuje pravu zabavu, potvrdio je izlazak na scenu Svetlane Ražnatović Cece.

foto: Damir Dervišagić
1 / 16 Foto: Damir Dervišagić

00.00h – DJ izlazi na binu i nastavlja da pomera granice dobrog provoda do ranih jutarnjih časova…

Kurir.rs, MV / Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja