MILOŠEVIĆEVA POSTALA HIT NA INSTAGRAMU: Sofija, ti si najbolji trener za kondiciju!
Foto: Damir Dervišagić

Hit

MILOŠEVIĆEVA POSTALA HIT NA INSTAGRAMU: Sofija, ti si najbolji trener za kondiciju!

Stars -

Ludilo Manekenka je postala atrakcija na društvenim mrežama zbog svog ljubavnog života, a i zvezda je foto-montaža

Sofija Milošević postala je hit na društvenim mrežama zbog svojih veza sa slavnim fudbalerima. Manekenka je glavna tema ne samo u medijima već i na Instagramu, gde se šale na njen račun, a dobila je čak i nadimak „kondicioni trener“.

Otkako je u vezi sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem, Sofija je prava atrakcija. Jedna popularna Instagram stranica zabavnog karaktera poslednjih nekoliko dana redovno zbija šale na njen račun. Razlog za to je što manekenka ulazi iz veze u vezu samo sa fudbalerima.

foto: Printscreen Instagram

Selektorka

Prva fotografija koja je privukla najviše pažnje jeste ona na kojoj se nalazi selektor fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković i koji poručuje: „Ovo je moj spisak reprezentativaca.“ Na istoj slici nalazi se i Sofija kao dobacivač i viče: „Pa malo je i moj.“

Na drugoj fotografiji nalazi se Miloševićeva koja govori: „Ćao, Luka“, a ispod nje se nalaze slike četiri fudbalera koja nose to ime. Prvi među njima je aktuelni Luka Jović, koji poručuje:

- Pa zar nismo raskinuli?

foto: Printscreen Instagram

Pored njega se nalazi Luka Modrić sa rečenicom: „Evo, i ja sam Luka!“ Treći po redu je Luka Adžić sa parolom: „Ćao, ćao“, a pored njega je Luka Toni, koji čeka na lepu manekenku: „Đe da stanem u red?“

Ova objava takođe je imala mnogo lajkova i šala, a glavna među njima bila je „Je suis Luka“ (I ja sam Luka).

Igra u trojku

Najviše lajkova i komentara ipak je dobila fotka na kojoj se nalaze Čupka i Brando (Mina Lazarević i Vojin Ćetković iz serije „Porodično blago“), a ispod njih je slika Sofije i Adema Ljajića, sa kojim je bila u vezi.

- Čupka i Brando mog detinjstva vs Čupka i Brando tvog detinjstva - piše ispod fotke.

foto: Printscreen Instagram

Poslednja, ali nikako najmanje bitna, jeste slika selektora Tumbakovića kao nastavnika matematike. - Momci, sad ćemo da vežbamo igru u trouglu - poručuje selektor ispod slike na kojoj se nalazi ljubavni trougao Sofija-Adem-Luka.

Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track