Najnovije vesti

CECA JE BILA POZVANA NA BOGDANINO DEVOJAČKO, A EVO ŠTO SE NIJE POJAVILA! Pevačica voli brojne običaje, ali nema vremena za GUBLJENJE?
Foto: Damir Dervišagić

MALO KO JE ZNAO

CECA JE BILA POZVANA NA BOGDANINO DEVOJAČKO, A EVO ŠTO SE NIJE POJAVILA! Pevačica voli brojne običaje, ali nema vremena za GUBLJENJE?

Stars

Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je da je i ona bila pozvana na gala devojačko veče Bogdane Rodić, koja će se uskoro njenom sinu zavetovati na večnu ljubav. Iako imaju odličan odnos pevačica se, pak, nije pojavila na veselju, jer je zauzeta po čitav dan i nema ni minut vremena, posebno zbog svadbe koja se bliži. 

"Postoji mnogo običaja koje volim, ali mi ćemo ispoštovati samo neke. Uradićemo ono što većina mladenaca radi u Srbiji, a to je kupovina mlade i skidanje jabuke. Međutim, za ostale običaje nećemo imati vremena, pošto nam je mnogo stvari zgurano u jedan dan. Odlazak po mladu, pa crkveno venčanje i onda velika žurka u beogradskom hotelu, gde pravimo svadbu. Iako su sada gužva i haos oko organizacije, znam da će to biti prelep dan", ispričala je Ceca.  

"Nisam imala vremena da pomognem u spremanju tog posebnog dana za Bogdanu, ali su sve to svršeno organizovale njene sestre, drugarice, kuma i Anastasija. Bila sam pozvana, ali nisam mogla da odem. Iskreno, još i ne znam kako su se devojke provele jer nijedna nije stigla da mi ispriča. Ja sam zauzeta po čitav dan jer samo razmišljam o svadbi i sada pomažem Veljku oko spremanja njegove momačke večeri koja će biti održana u nedelju. Baš nam je turbo tempo, pogotovo što se budim u šest ujutru, a kasno odlazim na spavanje budući da uveče imam nastupe", istakla je ona. 

"Opasna mi je snajka, zavela je Veljka, ali ja se ne mešam u to, već samo smem da se našalim i da kažem da svaki autobus ima poslednju stanicu", zaključila je kroz osmeh ona. 

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...