Najnovije vesti

SA DIVNINOM PLATOM OD 2 MARKE KARLEUŠA JE KARIJERU MOGLA SAMO DA SANJA: Evo šta je Dragana Mirković pre 25 godina uradila da POMOGNE Jeleni! DAMA!
Foto: Kurir

VEČNO ZAHVALNA!

SA DIVNINOM PLATOM OD 2 MARKE KARLEUŠA JE KARIJERU MOGLA SAMO DA SANJA: Evo šta je Dragana Mirković pre 25 godina uradila da POMOGNE Jeleni! DAMA!

Stars

Jelena Karleuša osvrnula se na početak svoje karijere i zahvalila je Dragani Mirković što je finansirala njen prvi album. Kako kaže, njena majka Divna Karleuša tada je imala platu dve marke, a za album je trebalo dosta novca, pa je "luče iz Kasidola" pomoglo i pozajmilo im novac.

Popularna pevačica ne zaboravlja kako je počela i često pominje kome je sve zahvalna za svoju karijeru. Jedna od njih je i Dragana Mirković, koju Jelena obožava i večni joj je dužnik.

foto: Printscreen/Prva TV

Ona je u emisiji „Zvezde Granda“ otkrila da joj je za prvi album, u vreme kada je bila inflacija, pomogla upravo Dragana.

- Prvi album sam snimila sa 16 godina i znam koliko je veoma bitan prvi korak - rekla je Jelena dok je razgovarala s jednom kandidatkinjom, pa ju je Saša Popović pitao:

foto: Printscreen/YT

- Da li si ti prvi album snimila sa 16 godina zato što si bila kvalitet ili zato što ti je majka bila poznata? - Ja sam bila veliki talenat. Moja majka je neko ko je želeo da mi ispuni snove i stane iza mene, nikada mi nije lomila krila, uvek je bila moja najveća podrška. Volela bih da svi roditelji budu podrška svojoj deci - rekla je Karleuša, a Popović je imao potpitanje: - Da nije bilo tvoje majke, da li bi snimila taj album? - Ne bih tada sigurno. Ja sam veliki borac u životu i izborila bih se. Lav sam i u životu i u horoskopu. Mnogo bi mi teže bilo. Ali sećam se da je moja majka, kada je trebalo da snimim prvi album, bila honorarni voditelj na radiju i plata joj je bila dve marke. A album koji su mi radili Braja i Zoran Tutunović tada je koštao 25.000 maraka i moja majka je pozajmila te pare od Dragane Mirković 1995 - rekla je Karleuša i dobila aplauz.

SUKOB S KOLEGINICOM JK SE OBRAČUNALA S NEDOM!

foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša imala je sukob s Nedom Ukraden, koja je bila specijalni član žirija „Zvezda Granda“. Starija koleginica naljutila se na JK zbog toga što je za jednu takmičarku rekla da je „kuvana noga“. - Da vam kažem, ja ne razmišljam tako kao vi. Kako ćeš pred 100.000 ljudi? Ne, to je jako pogrešno. Prvo, ako ima imalo savesti i odgovornosti, ima tremu. Samo budala nema tremu i neko ko peva na plejbek. Stop, stop - govorila je Neda Karleuši, koja je pokušala da joj dobaci. - Stop? Meni ni majka nije govorila „stop“. Uz dužno poštovanje - rekla je Jelena.

Kurir.rs/ MV,  J. Stuparušić Foto: Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...