RASPUŠTENICA NAM NEĆE UĆI U KUĆU! Slobini roditelji ni da čuju za udatu SNAJKU, kukaju na sav glas: Kao da su mi PROKLELI sina! Ono što im je pevač poručio, ostaviće vas bez teksta
Foto: Printscreen/Youtube

Sapunica

RASPUŠTENICA NAM NEĆE UĆI U KUĆU! Slobini roditelji ni da čuju za udatu SNAJKU, kukaju na sav glas: Kao da su mi PROKLELI sina! Ono što im je pevač poručio, ostaviće vas bez teksta

Stars -

Roditelji pevača Slobe Radanovića, majka Draginja i otac Dušan, navodno su očajni i neutešni otkad su saznali iz medija da je njihov sin mezimac u vezi sa udatom Jelenom Đuričanin Marković, koja ima dvoje male dece.

Čim su videli prvu objavu o Slobinoj tajnoj ljubavi sa udatom ženom, roditelji su zvali pevača da ga pitaju o čemu se radi, potajno se nadajući da im će im reći da to nije istina. Međutim, iako je Sloba roditeljima rekao da se za sada samo druži sa Jelenom, njih to nije smirilo i svaka nova informacija o Slobinoj vezi sa Jelenom njegovim već ostarelim i bolesnim roditeljima Draginji i Dušanu unosi još veći nemir.

foto: Damir Dervišagić

Kap koja je prelila već punu čašu gorčine, koju Radanovići godinama osećaju zbog ljubavnog života svog sina, bilo je saznanje da je Sloba spreman da se oženi Jelenom i da im je sa dvoje dece predstavi kao snajku.

- Draginja i Dušan su očajni, Dušan samo ćuti i gleda u jednu tačku, a Draginja, jadna, kuka na sav glas. Rekla je: "Raspuštenica nam neće ući u kuću. Sve može da se dogodi, ali da je primimo pod naš krov i u našu skromnu kući i čestitu porodicu, e to ne može. Ta hoće da se uvali sa dvoje dece našem dobrom Slobi, koji osviće u kafani i peva da bi nešto stvorio. On treba da gleda njenu decu, koju je izrodila sa nekim kriminalcem, i još da se naš sin plaši osvete tog čoveka. Jadni smo mi kad nas ova muka snađe" - otkriva kućni prijatelj Radanovića iz Zrenjanina.

Izvor dalje navodi da je Sloba izuzetno brižan sin i da je strahovao kako će njegovi roditelji doživeti najnovija pisanja o njegovoj vezi sa Jelenom uporedo sa zebnjom što se Jelenin zvanični muž Igor Marković spominje u medijima zbog njega. Ipak, strah prikriva vikanjem, a roditeljima je zabranio da čitaju novine. Prijatelj porodice Radanović otkriva i šta je Sloba rekao roditeljima.

- Sloba je dobar dečko, dobar sin, ali ne ume da se nosi sa situacijama koje stalno sam pravi. Prvo je namučio roditelje kada je prevario ženu u rijalitiju, to je pukla bruka i sramota po Zrenjaninu. Sad i udata žena. Kad su počeli da ga kritikuju, rekao im je: "100 puta sam vam rekao da ne čitate novine i laži koje šire. Sve ću da ih tužim. Jelena već dugo nema ništa sa mužem, a žena ima svoju muku jer ima jedno bolesno dete. Ona je moja prijateljica. Prija mi kao osoba jer je izuzetno posvećena našem odnosu i ume da me sasluša, za razliku od Kije, koja je samo htela ja nju da slušam", završava izvor.

foto: Printskrin Youtube

Pozvali smo Draginju Radanović kako bismo proverili ove navode, ali je ona spustila slušalicu čim je čula da je zovu novinari. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Slobom Radanovićem, ali on nije dgovarao na pozive.

Hoćemo da umremo šta nas snađe Draginja se najbližim komšijama poverila koliko joj je teško i da Dušan i ona nemaju snage da preživljavaju Slobine pogrešne ljubavne izbore.

"Prvo cela ta agonija sa Kristinom, "Zadruga", Luna i sve ostalo, sad ta udata. Oćemo da umremo šta nas snađe, kao da nam je neko ukleo sina", rekla je Draginja plačući", priča komšinica Radanovića iz Zrenjanina.

Najveća želja Slobinih roditelja jeste da im sin podari unuče, a to je Draginja i javno govorila u više navrata.

- Oboje smo bolesni i loše smo skroz zdravstveno, ja hodam sa štapom, noge me toliko bole. Imam problem i sa bubrezima, želucem, tolike operacije sam imala da mi je muka kad mi se pomene da opet idem pod nož. Samo da doživim da unuče imam. Da se nadam, da dočekam da mi dođu na sat-dva da se poigram sa detetom, pa neka ide svako svojoj kući. Ne tražim ja da neko pije kafu sa mnom, da meni pere sudove ili bilo šta. Samo da unuče imam, da mi bude uteha, još ovo malo života da proživimo. Nikad ne znaš kad ćeš na onaj svet - rekla je Draginja jednom prilikom nakon "Zadruge", u kojoj je njen sin prevario svoju ženu, tada stjuardesu, danas pevačicu Kristinu Kiju Kockar, pred milionima gledalaca stupivši u vezu sa Lunom Đogani.

foto: Printskrin Youtube

Jelena: Volim i muža i Slobu Slobina udata devojka odvažila se da za jedne dnevne novine ispriča svoju verziju ljubavi sa pevačem i tom prilikom je otkrila da su se upoznali na njen poziv.

- Sloba je pevao na proslavi mog rođendana prošle godine, tada smo se i upoznali, ali imam utisak da ga oduvek poznajem. Prirodno se ponaša i to mi je veoma bitno jer ne volim folirante. Iskren je i pažljiv, veliki vernik i humanista. On se loše oseća zbog svega što mu se dogodilo u protekle dve godine, a ja umem da ga slušam. Sloba me privukao malim, ali za mene ipak velikim stvarima, i to čini svakodevno - rekla je Jelena. Ona je demantovala da se Sloba plaši njenog opasnog muža.

- Sloba i moj muž su se upoznali, ali niko nikome nije pretio. On mene uvek podržava i ne bi imao ništa protiv da sam sa Slobom, on je stabilna ličnost i ako nismo uspeli kao partneri, ne znači da se ne volimo i ne poštujemo.

Muž Slobine devojke: Neka se Sloba oženi mojom ženom Kontroverzni biznismen koji je dovođen u vezu i sa kriminalnim poslovima Igor Marković oglasio se za medije nakon što je otkrivena afera njegove žene sa pevačem.

- Nemam ništa protiv da se Sloba Radanović oženi mojom ženom. Jelena i ja odavno nismo zajedno iako smo još uvek zvanično u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - rekao je Marković, uz napomenu da on i Jelena imaju iskren odnos, tako da je među prvima saznao da mu se žena vida sa Radanovićem.

Kurir.rs/Republika/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track