RIJALITI JE KOŠTAO KARIJERE, A MIKIJA ĐURIČIĆA ŠUTNULA ZBOG MAME! Anđelu svi znaju kao voditeljku Parova, ali malo ko zna da je završila fakultet i da je bila sa ovim poznatim ZAVODNIKOM (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

Iznenađenje

RIJALITI JE KOŠTAO KARIJERE, A MIKIJA ĐURIČIĆA ŠUTNULA ZBOG MAME! Anđelu svi znaju kao voditeljku Parova, ali malo ko zna da je završila fakultet i da je bila sa ovim poznatim ZAVODNIKOM (FOTO)

Stars -

Anđelu Lakićević svi znaju kao voditeljku "Parova", a malo ko zna da je završila Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju.

Naime, Anđela je rođena u Nemačkoj, gde je provela prve godine svog života, sve do momenta kada njeni roditelji nisu odlučili da se vrate u Srbiju.

Još u osnovnoškolskom uzrastu je odlučila da će se baviti glumom, te je, po završetku srednje škole u Beogradu, upisala Akademiju na Cetinju. Ona je tada bila u emotivnoj vezi sa kolegom sa klase Petrom Strugarom.

foto: Nemanja Nikolić

Po završenom fakultetu, Lakićevićeva je odigrala svega dve uloge u tamošnjem pozorištu, a kako drugih prilika za napredovanje nije bilo, ona je odlučila da prihvati poziv produkcije "Parova" da uđe u rijaliti ne bi li se afirmisala i samim tim napredovala u karijeri. Ona je u luksuznoj vili ušla u vezu sa Mikijem Đuričić koja nije dugo trajala. Kako je ispričao pčelar iz Kupinova, za sve je u stravi bila kriva njena rodbina.

"Druže, ja što sam imao tu devojku, mama, sestra, ujaci, familija, drugarice, svi su bili protiv. U stvari, bila je jedna drugarica i još jedna snajka što me gotivila. Od komšije do komšijskog kučeta svi su vikali: Šta ćeš sa njim? Seljačina. Mama htela da je otera iz kuće ako ostane sa mnom. Kunem ti se životom, mama je rekla: Možeš da se seliš iz kuće ako ostaneš sa njim! Posle rijalitija smo bili četiri-pet meseci u vezi, ali je stalno bio pritisak. Govorila je: Nemoj tu da se parkiraš, videće mama! Što se kriješ, pitao sam se", ispričao je Miki jednom prilikom.

foto: Stefan Jokić

Odmah posle toga dobila otkaz u cetinjskom pozorištu, od čelnika rijalitija dobila ponudu da postane voditeljka.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja