ludilo

PLATILA MUZIKU 30.000 € ZA 33. ROĐENDAN, A TEK BAKŠIŠ ZGRANUO MUZIČARE! Na Sorajinoj žurki letele novčanice! Aleksandra i Ljuba Aličić trljali ruke (VIDEO)

Stars -

Soraja Vučelić proslavila je 33 godine, ali pošto 11. novembra nije mogla da okupi celo društvo,žurku organizuje u nedelju. Kako su preneli mediji, za žurku je keširala 80.000 evra, jer je želela da svojim prijateljima priušti provod za pamćenje.

foto: Pritnscreen

Na proslavi je pevao Ljuba Aličić, Emir Habibović i Aleksandra Mladenović, koji su zgrnuli pare od bakšiša.

"Oko 30.000 evra je dala muzičarima koji će pevati na njenoj žurki. Soraja je na žurku pozvala Đanija, koji je za vikend nastupao u Švajcarskoj i koji bi direktno sa nastupa trebalo da dođe u Austriju. Budući da Soraja obožava njegovu muziku, Đani joj je obećao da će joj otpevati nekoliko pesama na uvce. Osim toga, Soraja je angažovala i Aleksandru Mladenović i Ljubu Aličića da joj pevaju na žurki", zaključio je izvor. Ona je naručila 50 flaša šampanjca "dom perinjon", a jedna boca košta 500 evra. Najviše novca je dala za rođendansku tortu, koju je naručila nekoliko dana pred rođendan. Torta je visoka metar i po i cela je oblepljena dolarima, a koštala ju je 10.000 evra.

foto: Adria Media TV

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track