OGLASIO SE TATA TOPALKO NAKON FOTKI ĆERKE I TENISERA SA FANTASTIČNIH MALDIVA: Helena nikad nije bila NORMALNA!
Foto: Dragan Kadić, Printskrin Instagram

hit!

OGLASIO SE TATA TOPALKO NAKON FOTKI ĆERKE I TENISERA SA FANTASTIČNIH MALDIVA: Helena nikad nije bila NORMALNA!

Stars -

Milan Topalović Topalko oglasio se nakon što su isplivale fotografije njegove ćerke Helene Topalović i tenisera Damira Džumhura sa Maldiva. Njih dvoje nisu objavili ni jednu zajedničku fotografiju, ali jesu neizmenično objavljivali iste ili slične kadrove na Instagramu sa mesta na kome borave.

Pevač je izjavio da ne zna gde mu se ćerka nalazi, ali dodao je da nikad i nije bila "normalno" dete.

- Ne znam ja sa kim letuje moja ćerka, a u njeno ime nisam ovlašćen da dajem izjave. Video sam na društvenim mrežama kako surfuje na onoj dasci, uvek je bila kao kaskader, nikad kao sva normalna deca. A što se mene tiče, ja sam super, u svom selu Trudovo kod Zlatara, sa majkom sam klao svinje i topimo mast. Nama je evo super - poručio je pevač.

Inače, uprkos brojnim spekulacijama ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, i teniser Damir Džumhur za javnost nisu želeli da potvrde romansu. Ovoga puta su ih odale fotografije sa Maldiva, gde su odseli u jednom luskuznom hotelskom kompleksu.

Iako ne objavljuju zajedničke fotografije, oboje u isto vreme na Instagramu dele slike sa istog mesta, te pokazuju na koji način provode vreme. Teniser i ćerka “Grandovog” pevača uživaju odmarajući na plaži, ali i baveći se vodenim sportovima. Njih dvoje odseli su u jednom luksuznom rizortu u kome noćenje po osobi u proseku košta oko 700 evra, što znači da su Helena i Damir za ovo putovanje iskeširali pozamašnu sumu od nekoliko hiljada evra.

foto: Printskrin/Instagram

Ovo nije prvi put da su fotografije odale Džumhura i Helenu. Oni su, podsetimo, letos zajedno bili u Turskoj, što se takođe moglo zaključiti po fotografijama na Instagramu koje su objavljivali sa iste lokacije.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, MV, Blic/ Foto: Dragan Kadić, Printskrin Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja