STEFAN KARIĆ TEŠKO BOLESTAN?! Ima opaku bolest, može da postane invalid?! Samo jedna stvar mu može spasti život!
Foto: Printskrin/Instagram

STRAŠNO!

STEFAN KARIĆ TEŠKO BOLESTAN?! Ima opaku bolest, može da postane invalid?! Samo jedna stvar mu može spasti život!

Stars -

Stefan Karić već nekoliko meseci se navodno bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a jedan od najpopularnijih učesnika treće sezone "Zadruge“, ukoliko ne bude vodio računa o svom zdravlju, mogao bi navodno da ostane invalid!

Naime, Stefanu je dijagnostikovana degenerativna bolest diska, koja je nastala usled mehaničkih povreda i ukoliko se ne bude strogo pridržavao saveta lekara, mogao bi da završi u invalidskim kolicima.

- Stefan je krajem prošle godine počeo da se žali na bolove u kičmi, ali pošto nisu bili konstantni, jednostavno ih je zanemario. Međutim, kada je počeo da se budi svakog jutra s bolovima, shvatio je da mora nešto da promeni - počinje priču izvor.

foto: Printscreen

- Stefan je početkom maja otišao kod ortopeda jer je želeo da sazna zbog čega ga stalo boli kičma, ali nije dobio odgovore kojim se nadao. Naime, posle detaljnih ispitivanja i pažljivog kliničkog pregleda, ustanovljena mu je degenerativna bolest diska, koja je nastala usled mehaničkih povreda i zbog koje je trpeo velike bolove. Dešavalo mu se i da danima bolovi ne prolaze, zbog čega je morao da pije jake lekove. Međutim, budući da lekovi u takvim slučajevima nisu trajno rešenje, Stefanu su preporučene masaže - priča izvor i dodaje da su bolovi nekada bili toliko jaki da Stefan nije mogao da ustane iz kreveta.

foto: Printscreen

- Najgori period u životu je doživeo kada, zbog jakih bolova u leđima, dva dana nije mogao da ustane iz kreveta. Tada je shvatio da mora da uvede drastične promene i zdrave navike, ali i da smanji kilažu. Počeo je da se zdravije hrani, a odlučio je i da jednom nedeljno ide na plivanje jer i to pomaže protiv bolova. Ta terapija je vrlo brzo dala rezultate, bolovi su ubrzo popustili, ali doktor je Stefanu objasnio da je poboljšanje privremeno i da će morati da preuzme ozbiljnije mere kako bi svoje zdravstveno stanje držao pod kontrolom - priča naš izvor i objašnjava da je Stefan pokušao masažama da olakša svoje zdravstvene probleme.

- Doktor mu je preporučio terapeuta koji isključivo masira ljude koji imaju probleme s kičmom, kao i Stefan - otkrio je izvor i dodao da je terapeut odlazio nekada i kući kod Karića kući jer on nije mogao da odlazi na masaže zbog bolova.

- Na početku je išao i po tri puta nedeljno na masaže, ali čim je osetio boljitak, proredio je svoj odlazak kod terapeuta. Takođe, sa svojim maserom se dogovorio da po potrebi on dolazi kod njega kući, što se desilo nekoliko puta - priča izvor i dodaje da Karić mora strogo da se pridržava lekarskim savetima.

-Problem je nastao kada je Stefan ponovo bio kod lekara koji mu je saopštio, da ukoliko ne bude slušao savete lekara i ukoliko ne bude redovno išao na masaže i vežbe, može da ostane invalid. Ta dijagnoza Karića je veoma uplašila, te je sve loše životne navike promenio i počeo da sluša sve lekarske savete jer ne želi da završi u invalidskim kolicima - rekao je izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track