ŠOK INTERVJU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Nisu tako dobre  kako se misli: S Karleušom sam popila JEDNU KAFU za 5 godina, evo zašto
Foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić, Printscreen YT

Napušta grand

ŠOK INTERVJU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Nisu tako dobre kako se misli: S Karleušom sam popila JEDNU KAFU za 5 godina, evo zašto

Stars -

Marija Šerifović već duže vreme planira da napusti muzički program "Zvezde Granda", gde je, zajedno sa Jelenom Karleušom već pet godina u žiriju. Iako mnogi misle da su dobre prijateljice, nisu baš tako bliske.

"Teško je biti prijatelj Jelene Karleuše, ali je isto tako teško biti i prijatelj Marije Šerifović. Ovo je peta godina kako nas dve sedimo u šou-programu "Zvezde Granda", i samo jednom smo izašle na kafu. I to nije bilo dogovoreno, nego smo nakon snimanja otišle da proćaskamo i popijemo kafu. Znači, bukvalno jednom", otkrila je Marija.

foto: Damir Dervišagić

"Jelena može da me okrene u pet ujutru. Ne samo ona, već i svi sa kojima sedim tamo. Glupo je da se priča da smo najbolje drugarice. Dobre smo, čujemo se, radimo zajedno i imamo slične stavove u "Zvezdama Granda", rekla je Šerifovićeva i dodala da je ova godina za nju bila veoma teška.

"Ona je imala prilično veliki skandal privatnih razmera, a onda i smrt u porodici. To ju je dosta obeležilo i potreslo. Sigurna sam da ona jedva čeka kraj godine", dodala je pevačica.

Usput je prokomentarisala i penzionisanje Saše Popovića.

"Saša nikad neće napustiti taj šou! On bez toga ne može da živi. Ima obavezu da bude deo tog projekta iako je u penziji, tako da ćete ga sigurno gledati još nekoliko godina. Mene ćete vrlo verovatno gledati samo još ove sezone - rekla je Marija, ali ovog puta je definitvno prelomila.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Hit/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track