ON PRODAJE GIROS, ONA  KUPAĆE, A TRAŽE KUĆU OD 200.000 €! Ana i David kupuju luks nekretninu, uslovi će vas ŠOKIRATI!
Foto: Printscreen Google Maps, Sonja Spasić

A GDE BI DRUGO!?

ON PRODAJE GIROS, ONA KUPAĆE, A TRAŽE KUĆU OD 200.000 €! Ana i David kupuju luks nekretninu, uslovi će vas ŠOKIRATI!

Stars -

David Dragojević verio se sa izabranicom Anom Korać u Istanbulu nedavno, a tu nije kraj. Naime, njih dvoje navodno ovih dana gledaju kuće u elitnom naselju Dedinje.

"Koraćeva i Dragojević trenutno žive u Novom Beogradu u stanu koji rentira Ana, a tamo im je više nego dobro. Ipak, rešili su da obezbede zajednički krov nad glavom, te ovih dana gledaju kuće po Beogradu. Najviše se interesuju za one na Dedinju i spremni su za nekretninu da daju čak 200.000 evra. Mnogi se pitaju otkud njima toliki novac, ali oboje su zaradili velike sume novca učešćem u "Zadruzi" pri tom David dobro zarađuje od fast fud radnje koju ima u Novom Sadu, a Ana visoke honorare dobija za reklamiranje kupaćih kostima na Instagramu, a pored toga je i postala zaštitno lice jedne klinike za estetsku hirurgiju u Istanbulu, za šta je dobila ogroman novac. Ana i David traže prostranu kuću, sa velikim dvorištem i terasom", navodi izvor blizak ovom paru.

foto: Printscreen/Instagram

Ana i David neće još pred matičara, a učešce u "Zadruzi 3" je takođe na čekanju.

"lako se David nedavno verio sa Koraćevom, svadba im još nije u planu. Njih dvoje bio voleli prvo da reše pitanje nekretnine tako da će svadba najverovatnije da se dogodi naredne godine. Kada je reč o ulasku u "Zadrugu 3", pregovori su u toku, ali gotovo je sigurno da će se to u jednom trenutku desiti", zaključuje izvor.

Koraćeva je potvrdila da David i ona traže dom.

"Istina je da ovih dana gledamo kuće na Dedinju, ali još uvek nismo sigurni da li ćemo uopšte živeti u Beogradu. Znate da je David zbog porodice i posla vezan za Novi Sad, te nije isključeno ni da tamo kupimo kuću. Kada se uselimo, zovemo vas", poručila nam je Ana.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Scena/Foto Google maps/Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track