GORI INSTAGRAM! LUNA PORUČILA JUTJUBERU DA SE SVE VRAĆA: On IZGOREO kad je video, pa osuo po svima iz PORODICE ĐOGANI!
Foto: Printscreen/Instagram

RAT!

GORI INSTAGRAM! LUNA PORUČILA JUTJUBERU DA SE SVE VRAĆA: On IZGOREO kad je video, pa osuo po svima iz PORODICE ĐOGANI!

Stars -

Luna Đogani oglasila se na društvenim mrežama nakon što je mladiću koji je navodno pokušao da joj zapali butik ugašen Jutjub kanal.

Petar je okrivio Lunu zbog gašenja svog kanala na poznatoj platformi, a ona je na svom Instagramu napisala poruku za koju mnogi smatraju da je njemu upućena.

"Sve se vraća. Nije mi žao", napisala je Luna na Instagramu, a odmah je usledio Petrov surovi odgovor.

foto: Printscreen/Instagram

"Kad hoće da me ukanali, a ukanali mučena sebe... Upravo tako, zato ti se i mama razvela, zato ju je i Andrej šutnuo zbog druge, zato te dečko i vara, zato se i tvoj otac pere od tebe, zato i imaš 11 Ijudi na nastupu, zato i imas titulu najdislajkovanije pesme u istoriji Jutjuba, zato ti i otkazuju nastupe, zato si i nesrećna, zato si i tužna, zato ne možeš ulicom da prošetaš da ti neko ne dobaci, zato i dalje imaš mrtvog štakora na glavi, zato te se i porodica stidi, zato je brendove sramota što ih reklamiraš, a oni ne žele reklame od tebe, zato ti je i jedini sponzor prodaja garderobe "mala moštanica", zato si i u dugovima do guše, zato nemaš ni jednog prijatelja, zato te ceo Balkan mrzi, zato su ti vrata svuda zatvorena, zato ti karijera propada i pre početka iste, ovo je prava istina. Nije mi žao", napisao je Petar kao odgovor Luni.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja