VELJKOVA SVADBA KOŠTAĆE 120.000 €! Cecina i Arkanova svadba je bila BRUKA PARA, a sve je platio ČOVEK iz INOSTRANSTVA
Foto: Privatna Arhiva

CELI SVET JE GLEDAO SAMO U NJIH

VELJKOVA SVADBA KOŠTAĆE 120.000 €! Cecina i Arkanova svadba je bila BRUKA PARA, a sve je platio ČOVEK iz INOSTRANSTVA

Stars -

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, u nedelju će reći sudbonosno da verenici Bogdani Rodić u Hramu Svetog Save, a folk diva je za samo mesec dana uspela da sve organizuje za 500 zvanica. Kako se piše, Ceca ne štedi kada je reč o venčanju, za koji se piše da je svadba decenije, pa je već potrošila navodno 120.000 evra.

I svadba Cece i Željka Ražnatovića je izazvala mnogo pažnje, o njihovom slavlju su izveštavali i strani mediji BBC i CNN.

Mnogi ne znaju šta je Arkan morao da uradi kako bi mogao da se venča sa Cecom. Pre samog venčanja, mladoženja je za sklapanje braka morao da dobije blagoslov Crkve jer je od svoje izabranice bio stariji čak 21 godinu, a i prethodno je više puta ženjen.

Po savetu svog protojereja Živojina Todorovića uputio je molbu i to lično njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Pavlu.Pevačica je blistala u venčanici grčkog dizajenera Dimitriosa, dok je Željko nosio vojnu uniformu srpskog vojvode iz Prvog svetskog rata.

Kako tada niko nije znao kako izgleda originalno odelo srpskog vojvode, u pomoć je priskočio Dragiša Spasojević, vrhunski krojač pozorišta "Boško Buha". Na građanskom venčanju je imao smoking. Čitava ceremonija bila je organizovana po tradicionalnim srpskim običajima, pa su svatovi išli po mladu u Žitorađe.

foto: Profimedia

Crkveno venčanje održano je u crkvi Svetog arhangela Gavrila, a svadbeno veselje upriličeno je u hotelu "Interkontinental". Mladenačka torta imala je pet spratova i 70 kilograma.

Ukupan ceh prema pisanju medija, izašao je oko 100.000 maraka. To je platio Arkanov prijatelj iz Italije Đovani di Stefano.

foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Fotomontaža

Kurir.rs/Foto Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track