Poslednji pozdrav (KURIR TV)

TARA SAD IMA ZVEZDU NA NEBU! Sahranjen Bane Kovačević, poslednje reči upućene reperu izgovorila je ONA i rasplakala sve

Stars -

Reper Bane Kovačević, poznatiji kao Bane 187, koji je preminuo 27. novembra, sahranjen je na groblju Lešće.

Mnogobrojni članovi porodice i prijatelji ispratili su Baneta na večni počinak, a među njima je i Marko Janković, poznat kao Marko 187, koji je bio Banetov dugogodišnji prijatelj i kolega iz grupe, a došao je u društvu Predraga Radisavljevića, koji je takođe bio član grupe "187".

Na sahranu je stigao i reper Vladimir Ilić Ila, sin pokojnog voditelja Milovana Ilića Minimaks

foto: Printscreen

Neuešna majka je nad kovčegom i rakom plakala: "Ode moja duša".

Poslednji govor održala je Banetova drugarica Marija iz osnovne škole.

"Dragi naš Bane, kada pomislimo na tebe u glavi nam je samo jedna slika - Mi sa tobom nasmejani, srećni. Koji god da nas muče problemi, zatvaramo im vrata i pevamo. Pevamo glasno i reči čuju bolje i komšije. Volio si mnogo da pevaš. Muzika je bila tvoj beg od stvarnosti, tvoj vetar u leđa i tvoja strana ulice. Uvek si nam pričao da tu emociju da saživeo. Patio si mnogo i nikada nisi hteo da pokažeš da si u nekom problem. Tvoj smisao za humor je bio prepoznatljiv. Ti si bio rođena zvezda koja je trebalo dugo dugo da sija. Mnogo si voleo ekipu iz osnovne škole. Uvek si imao ideje. Svi se sećamo kada si došao i rekao: Imam ideju, snimamo pesmu oko vas. Grupa se zvala Meni keš bradrs. Svi smo čekali da vidimo TV premijeru. Samo ti si imao vizujiju i snagu da se baviš muzikom iz srva. A onda se desila grupa 187 i postao si poznat. To ti je davalo potvrdu da si jedinstven. Bio si dobra duša koja je uvek htela svima da pomogne, samo sebi najmanje. Dragi, Banuška, s tobom je otišlo i naše detinjstvo, deo bezbrižnijeg života. Nikada nećeš znati šta si nama značio i uvek ćemo te nositi u srcu. Tara danas ima novu zvezdu na nebu. Putuj sad na neko bolje mesto", kroz suze je pročila Marija.

1 / 11 Foto: Ana Paunković

"Banetova porodica je divna, a majka toliko požrtvovana. Niko ne zna šta je ona sve prošla s njim", rekla je komšinica Ljilja o bolesti od koje je Bane preminuo.a.

foto: Kurir/Nevena Mijušković

Bane je devedesetih bio poznat po mnogim hitovima, devojke su ga obožavale, a on je voleo srpsku ubijenu pevačicu Kseniju Pajčin. Ono što je mnoge naježilo jeste činjenica da je njegova sahrana organizovana samo dan pre Ksenijinog rođendana.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Bene i Ksenija bili su svojevremeno u vezi, a kada je pevačica tragično preminula, posvetio joj je pesmu

foto: Printscreen/Youtube

Bane je preminuo od posledice operacije srca.

"Imao je operaciju na srcu i nije mogao da izdrži. Sve se desilo sinoć oko deset uveče", rekao je njegov veliki prijatelj.

Kurir.rs/N.M/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track