ŠABANOV VANBRAČNI SIN NA SAMRTI? Teško bolestan: TATA, ČEKAJ ME! NISAM DOBRO! Ne pije terapiju, BUNCA, ima napade
Foto: Damir Dervišagić

Teško se bori sam

ŠABANOV VANBRAČNI SIN NA SAMRTI? Teško bolestan: TATA, ČEKAJ ME! NISAM DOBRO! Ne pije terapiju, BUNCA, ima napade

Stars -

Šabanov vanbračni sin Robert je u teškoj financijskoj situaciji, te ima zdravstvenih problema koje u javnost do sad nije iznosio.

Vanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića je navodno na samrti.

"Nisam dobro. Tata čekaj me", rekao je Robert Šaulić (47), ali nije rekao od čega boluje.

Robert živi u Zrenjaninu, a komšije govore da nema novca ni za hranu, kamoli za odgovarajuće lekove. Istakli su da je Robert, dok je mogao, čuvao stare i bolesne ljude, koji su mu to platili.

"Nikada Robert nije bio sasvim zdrav. Znamo se nas dvojica godinama, često smo radili zajedno na građevini. Vredan je on momak, ali ima epilepsiju. Njemu često ume da pozli dok radi teške fizičke poslove, pa ga komšije onda odvedu u bolnicu. Pričaju da mu je poslednji put kada je dobio napad bilo baš loše, jer uopšte ne pije terapiju koja mu je prepisana. Često ume da bunca i da govori nepovezane stvari. U komšiluku se priča da je baš bolestan, ali on to pokušava da sakrije. Kaže da jedva čeka da bude sa ocem na onom svetu kad nije mogao na ovom. Majka vodi svoj život i nikoga nije briga za njega", rekao je izvor, a prenose beogradski mediji pisanje Sveta.

foto: Dragan Kadić

"Možda sam ja oduvek bio čudan i svom ocu i svojoj majci i neka mi je loše, ja ću sam izaći na kraj s tim. Ne treba mi ni dinar! Neću tražiti ništa od Goce, Ilde, Sanele i Mihajla, pa neka umrem. Ne bih se bunio ni da mi nešto daju, ali im sam nikad ne bih tražio. Nisam obavešten ni o ostavinskoj raspravi, odustao sam od toga", rekao je i dodaje:

"Kad mi otac za života nije pružio ljubav i pažnju, a ni osnovne stvari, ne treba mi sada ništa kad ga više nema. Možda je on hteo. Nije ni meni lako, u poslednje vreme ne radim, nisam baš dobrog zdravlja, a i nema posla. Živim sa čovekom koji je slep, vodim računa o njemu i ne bih mogao nikad da ga ostavim", završava Robert.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Svet/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja