Najnovije vesti

KUMA POKOJNE JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE! Ona je živela kao rob, a evo šta mi je rekla pred samu smrt! UŽAS!
Foto: Privatna arhiva

JEZIVO

KUMA POKOJNE JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA ŠOK DETALJE! Ona je živela kao rob, a evo šta mi je rekla pred samu smrt! UŽAS!

Stars

Veri Vukomanović, kumi ubijene pevačice Jelene Marjanović, danas je određeno zadržavanje do 30 dana zbog krivičnog dela prevare, a ona je u jeku istrage ubistva otkrila detalje iz života pevačice navodeći da je živela kao rob.

O odnosima u kući u kojoj je Jelena živela sa suprugom, ćerkom Janom, svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom i deverom Milošem, na saslušanju pre 2 godine govorila je porodična kuma Vera Vukmanović. Jelenin suprug Zoran je navodno kontrolisao njen mobilni telefon, određivao sa kim se ona druži i viđa, ali je i navodno redovno psihički maltertirao govoreći joj da je debela i da treba da smrša.

Kako je Vukomanovićeva dodala - Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, bio je tada položio vožnju, a kada se vratio kući nastradala Jelena rekla je ukućanima da ga časte za taj uspeh.

"Onda su se Zoran, Jelena i Jana spremili da bi otišli u šetnju i na trčanje. Jelena je na sebi imala crni donji deo trenerke i plavi gornji deo, dok je Zoran bio u maskirnim pantalonama i crnoj majci. Mala Jana obukla je suknjicu, a onda su seli u automobil i odvezli se", ispričala je kuma.

Prema njenim rečima, kuma Zorica ju je u jednom trenutku zamolila da joj skine žulj na nozi, koji joj je mnogo smetao.

"To je uglavnom radila Jeca, pa sam je pozvala na mobilni telefon i pitala je gde je nožić kojim je skidala žuljeve. Ona mi je sva zadihana rekla da pogledam u natkasni u Zoričinoj spavaćoj sobi. Kratko smo razgovarale, rekla mi je da trči. Zamolila me je da završim ručak, koji je ona ranije stavila da kuva i rekla mi - Vidimo se kasnije", izjavila je kuma, pa dodala da je Vladimir potom otišao u prodavnicu i da se vratio uznemiren.

"Rekao nam je da ga je zvao Zoran i rekao da je Jelena nestala. On i Miloš su seli u kola i otišli na nasip", navela je Vera Vukomanović na saslušanju.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...