SA 16 JE RODILA SINA, A ONDA SU JOJ BRANILI DA GA VIDI! Čekala je danima ispred kuće a jedan detalj će vam POKIDATI DUŠU
Foto: Printscreen/Instagram

Ispovest

SA 16 JE RODILA SINA, A ONDA SU JOJ BRANILI DA GA VIDI! Čekala je danima ispred kuće a jedan detalj će vam POKIDATI DUŠU

Stars -

Pevačica Tina Ivanović je u u ranoj mladosti bila udata, a da iz tog kratkog braka ima sina Danijela, kojeg je rodila kada je imala 16 godina. Pevačica je sa njim često u kontaktu, a rekla je i da se viđaju kada im obaveze to dozvoljavaju.

Ipak, Tina je jednom prilikom otkrila da je prošla kroz jako težak period pun patnje, kada sina nije mogla da vidi čitavih 10 godina.

foto: Printscreen

"Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli", otkrila je Tina u potresnoj ispovesti.

Ona je priznala i to da joj je suprug Zvezdan pomogao da uspostavi ponovo kontakt sa sinom.

"Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko", iskrena je bila pevačica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Hello

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track