BALAŠEVIĆ PROZVAO ZDRAVKA ČOLIĆA! Najpoželjniji momak u regionu a ima 70 GODINA?!
Foto: Dragan Kadić

panonski mornar pecnuo kolegu

BALAŠEVIĆ PROZVAO ZDRAVKA ČOLIĆA! Najpoželjniji momak u regionu a ima 70 GODINA?!

Stars -

Đorđe Balašević se javio iz svog dvorišta u Novom Sadu, rekao svojoj publici da je dobro, govorio je o koncertima, knjizi svoje supruge, deci, unukama...

Ali kao da to nije bilo dovoljno. Kao da to njemu nije bilo dovoljno...

Čuveni kantautor je rešio da se našali malo na svoj račun ali da ujedno "pecne" i neke od svojih kolega.

Među njima i Zdravka Čolića.

"Bio sam u bolnici, imao sam probleme... Ali to nije nikakakva vest. Za mene je vest kad se pojavi vest da neki tip, najpoželjniji momak u regionu, održava koncerte u Beogradu. A taj najpoželjniji momak u regionu, mislim na Čolu, ima 70 godina. E to je vest. A kad jedan deda završi na Insitutu za kardiovaskularne bolesti to nije vest. Ja sam pravi deda, dvostruki deda. Imam dve unuke. Pre toga sam bio deda na crno već godinama. Vest bi bila kad bih se pojavio u rijalitiju... Te stvari gde je priroda digla ruke od ljudi", rekao je Balašević.

Ali za verne pratioce lika i dela panonskog mornara ovo i nije možda iznenađenje. Jer Čola se na Đoletovom "nišanu" našao i na koncertu u Novom Sadu 2005. godine.

"Možda ću morati neke reklame da prihvatim... Ako me vidite da ločem neku kafu ili turan neke tampone u uši da znate da je za umetnost. Makar i pivo popio, nisam neki pivopija al ću ga popii bolje od Čole pa ne znam šta da bude... Čola sa onim prstićem, ko udavača neka. Što je najgore ja to kažem na koncertu u Beogradu a ko je na koncertu - Čola. Zato je veliki Čola jer je bio na koncertu. Zato je veliki Čola što zna da te stvari sportski podnese i što zna da ga volim. Jest da nosi ona plava odela al neću sad više o tome...", rekao je Balašević.

E sad, možda se to zove humor. Možda...

Kurir.rs/Priredio: P.L.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track