Najnovije vesti

NAJGORE JE KAD TE IZDAJU ZA SITNO: Luna Đogani progovorila o PREVARI i otkrila šta joj je Marko priredio
Foto: Printscreen/Instagram

Najgore je kad te izdaju za sitno"

NAJGORE JE KAD TE IZDAJU ZA SITNO: Luna Đogani progovorila o PREVARI i otkrila šta joj je Marko priredio

Stars

Luna Đogani je, odgovarajući na pitanja obožavalaca, otkrila nekoliko dosad nepoznatih informacija o odnosu sa emotivnim partnerom Markom Miljkovićem.

"Bilo je dosta toga, ali moram da priznam, iako će mnogima to biti neobično, nedavno mi je kupio jedan lep kauč", izjavila je Đoganijeva.

"Kad sam kupila stan, mama ga je opremila i tu je bio jedan lep kauč, ali on nije bio dovoljno veliki da se opružiš na njemu i uživaš dok gledaš TV. Trebalo mi je nešto udobnije. Marko se složio s tim i bio je prva osoba koja je promenila nešto u mom stanu. Kupio mi je jako lep kauč sa kog nikad ne želim da ustanem. Savršeno se uklopio u moj stan. Ne želim da dam neki kliše odgovor da me je izveo negde. Ovo je nešto što je meni bilo slatko, lepo i pažljivo".

foto: Damir Dervišagić

Odgovarajući na ostala pitanja, pevačica je priznala da biMarku oprostila prevaru.

"Nikada ne bih oprostila izdaju, ali ne u smislu prevare, nego kada te neko proda za sitno. To nikada ne bih mogla da oprostim partneru, da me proda za nešto što nije vredno i brzo prođe u životu. Za mene je ljubav mnogo jača i veća od svih tih materijalnih stvari koje se potroše i prođu", bila je jasna Luna.

Kurir.rs/IDJTV/Foto Instagram/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...