ŠOK ISPOVEST JOVIĆEVE DEVOJKE: Dragana iz sela došla u grad da radi na PUMPI i dobijala bakšiš od 100 €! Svi su BALAVILI
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

ŠOK ISPOVEST JOVIĆEVE DEVOJKE: Dragana iz sela došla u grad da radi na PUMPI i dobijala bakšiš od 100 €! Svi su BALAVILI

Stars -

Luka Jović je posle veze sa manekenkom Sofijom Milošević navodno uplovio u romansu sa Draganom Banić, koja je svojevremeno zavodila mnoge poznate muškarce.

Dragana je jednom prilikom u svom blogu otkrila i kako je izgubila nevinost i sa sela došla u Beograd.

"Potičem iz jednog malog sela kraj Beograda i time se ponosim. Od svoje 18. godine ne mogu da se odbranim od "jačeg pola". Kao dete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog septembra sam šetala Knez Mihailovom i kupovala sveske sa kvadratićima, linijama... Tih prethodnih desetak septembara sve je bilo isto, dok se nisam pojavila pre tri godine upravo u Knez Mihailovoj... Toliko sam pocrvenela od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i krempitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled sa mene, mog lica, mojih nogu, moje zadnjice, grudi... Osećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam. Tu se javio taj prvi muško-ženski odnos... Oni su uzdisali i otvorenih usta se okretali za mnom, a ja sam bežala. Moram da priznam da su mi se muškarci gadili u tom trenutku. Tih godinu dana do svog 18. rođendana sam mislila da sam lezbijka", napisala je Dragana i dodala da je sa 18 godina izgubila nevinost.

"Toliko sam se zaljubila u njega, da danima nisam jela.... Naravno, pohvalio se svojim drugarima da sam nevinost izgubila upravo sa njim. Zato su mi devojčice dobacivale da sam ku*va. Ne mogu vam opisati koliko me je to bolelo, samo sam bila neiskvareno dete sa sela (lepšeg od Pariza). Završila sam školu i krenula da radim na pumpi kao kasirka. Muškarci su mi iz dana u dan bili sve gadniji, balavili su bukvalno za mnom. Ostavljali su mi ogromne bakšiše, svoje brojeve telefona, a ja sam mislila samo na njega. Dnevno sam znala da zaradim bukvalno 100 evra bakšiša, jer su muškarci ludeli za mnom. Na mene su svi oni gledali kao savršen komad na kome bi se "istresli", pisala je Dragana i dodala:

"Od naivne i fine devojčice sam se pretrvarala u zver."

Dragana je inače kasnije počela da radi u jednoj modnoj agenciji, a prva destinacija bila joj je Pariz.

foto: Damir Dervišagić, EPA

Kurir.rs/K.Đ/Wannabemagazine, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja