SLOBA ZAHRKAO U AUTOMOBILU! Stao na parking,  otvorio gepek, uzeo jastuče i zaspao! Slobo, prikoči malo! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

paparaco

SLOBA ZAHRKAO U AUTOMOBILU! Stao na parking, otvorio gepek, uzeo jastuče i zaspao! Slobo, prikoči malo! (FOTO)

Stars -

Sloba Radanović debelo se žrtvuje zbog posla time što je dan zamenio za noć, pa je bilo logično da će ga umor savladati kad-tad.

Da je hronično neispavan, pokazao je nedavno na snimanju novogodišnjeg programa, kada je jedva gledao na oči. Pevač se pojavio oko 14 sati, da bi zatim na brzinu otpevao pesme u studiju, dao nekoliko intervjua za medije i odmah izleteo napolje.

foto: Damir Dervišagić

Paparaco Kurira pratio je Radanovića i imao je šta da vidi. On je otišao do svog automobila na parkingu, otvorio gepek i uzeo jastuče. Kada je ušao u kola, odmah je oborio sedište, pustio laganu muziku na radiju i prilegao. Ni minut nije prošao, a on je već zatvorio oči i zaspao. Kada mu je nakon pola sata zazvonio telefon, Sloba se trgnuo iz sna i probudio. Po njegovom licu reklo bi se da ga je opet neko angažovao za neki posao jer je iste sekunde vratio sedište u prvobitno stanje, jastuče odložio na suvozačevo mesto, namestio kosu i krenuo u pravcu Beograda.

Radanoviću se inače nakon „Zadruge 1“ drastično promenio život, što privatno, što poslovno. On maltene ne staje sa svirkama, a i sebi je znatno povećao cenu. Nije ni čudo što od umora ne može da funkcioniše. Slobo, prikoči malo! Nije sve u parama.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/D.M/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track