ZA STAN OD 60 KV PUKLA 180.000 €, A ZA NAMEŠTAJ 20.000 €! Milici prvi komšija Nole, a Strugaru se OVO neće SVIDETI
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Skućila se

ZA STAN OD 60 KV PUKLA 180.000 €, A ZA NAMEŠTAJ 20.000 €! Milici prvi komšija Nole, a Strugaru se OVO neće SVIDETI

Stars -

Milica Todorović je iskeširala 200.000 evra za stan u naselju Vest 65 na Novom Beogradu.

Pevačica je nekretninu od 60 kvadrata platila 180.000, a 20.000 je dala za nameštaj. Prve komšije su joj kolege iz „Granda“ Milica Pavlović i Stevan Anđelković, a u blizini stanove imaju i Novak Đoković i Saša Kovačević.

Saša je krivac

"Pevačica nije žalila para da se skući u velikom stilu. Stan ima 60 kvadrata, dve sobe, kuhinju, kupatilo i terasu sa koje se pruža lep pogled. Kvadrat je koštao 3.000 evra, ali Milica se oduševila naseljem, tako da je po svaku cenu želela baš tu da živi. Drago joj je i što su joj Milica i Steva u komšiluku jer se sa njima druži. I Novak Đoković ima penthaus u ovoj kraju, ali njega još nije srela", kaže dobro obavešteni izvori.

Nesuđeni dever Saša Kovačević ju je ubedio da kupi stan u tom naselju. On tu ima stan i restoran i prezadovoljan je životom u ovom kraju. Milica često dolazi u njegov lokal, pa su tako i došli na ideju da postanu komšije. Ona je dugo bila u vezi sa Sašinim bratom Radetom, a posle raskida je i sa njim ostala u dobrim odnosima.

foto: Printscreen/Instagram

Ljubav cveta

Mlada folk zvezda je stan kupila na rate, tako da investitoru duguje još oko 70.000 evra.

"Nije imala da mu iskešira Sve u cugu, pa su se dogovorili da mu mesečno otplaćuje stan. Milica još čeka da joj muž njene sestre Jovane isplati 60.000 evra koje joj duguje. U svakom slučaju, ne mora da žuri jer je dogovor da ceo stan isplati do kraja ove godine", priča izvor.

Milici u novom stanu najčešce društvo pravi njen dečko, glumac Petar Strugar.

"On je tu redovno. Dođe kada nema snimanje, prespava po bude tu po nje, dva-tri dana, pa onda putuje kod svojih u Crnu Goru. Njih dvoje su se baš zaljubili i imaju ozbiljne planove za budućnost. Milica je posle dugo vremena ponovo srećna u ljubavi", priča izvor.

foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić, Printscreen

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track