SEVERINA PREKRŠILA ZAKON? Centar za socijalni rad podneo prijavu protiv Kojićeve, evo šta je uradila
Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas

drama se nastavlja

SEVERINA PREKRŠILA ZAKON? Centar za socijalni rad podneo prijavu protiv Kojićeve, evo šta je uradila

Stars -

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko starateljstva nad sinom.

Centar za socijalni rad protiv Severine Kojić podneo je prijavu jer sumnjaju da je prekršila zakon, ne navodeći konkretno o kakvom kršenju je reč.

"U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o toku postupka i porodičnoj situaciji, s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi - poručili su iz Centra za socijalni rad.

"Nemamo saznanja o prijavi koju spominjete niti znamo iz kojih razloga bi je podigli", rekla je Severinina pravna zastupnica Jasminka Biloš.

Podsetimo, krajem prošle godine nepravosnažnom presudom sud je odlučio da sin pevačice i Milana Popovića, maleni Aleksandar, živi sa ocem, a protiv nje su podnete i prijave zagrebačke osnovne škole koju pohađa Aleksandar, navodeći da majka zanemaruje dete.

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović 7 godina se sudski spore oko starateljstva nad sinom. Sve do presude donete krajem 2019. dete je bilo dodeljivano majci. Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dete ima pravo da viđa dva puta nedlejno po pet sati i svakoga drugog vikenda, a sa sinom može provoditi katolički Božić i uskršnje praznike.

Ujedno, Milanu mesečno mora da plaća nešto više od 160 evra mesečno, a oba roditelja moraju da rade sve što je u interesu deteta. Sud je u presudi jasno naznačio šta joj je zamjrio majci i zbog čega je izgubila starateljstvo.

Između ostalog, naveli su da je odbijala saradnju s institucijama, vređala ljude uključene u proces, nije poštovala Popovića kao drugog staratelja, ali i da je medijski eksponirala dete.

foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track