3 LEKARA MU MASIRALA SRCE! Preminula rijaliti ZVEZDA u 32. godini! PORODICA U ŠOKU!
Foto: Pritnscreen/FB

SAMO JE ZASPAO!

3 LEKARA MU MASIRALA SRCE! Preminula rijaliti ZVEZDA u 32. godini! PORODICA U ŠOKU!

Stars -

Zvezda hrvatskog šoua "Ljubav je na selu" Josip Vodička preminuo je u utorak u 32. godini. Tužnu vest potvrdio nam je njegov otac Damir.

"Bio je mlad. Samo je zaspao. Došla je Hitna pomoć, tri doktora su mu pokušala pomoći, ali nisu uspeli. Sumnjaju da je u pitanju srce, ali neće biti obdukcije", rekao nam je Damir u suzama.

Josip, kojeg su prijatelji od milja zvali Joka, sam je brinuo o ovcama i svinjama. Imao je i voćnjak i zemlju na kojoj je sadio pšenicu, kukuruz, soju i suncokret. To imanje se nalazi u selu Bankovci u blizini Požege.

Josip je volio voziti motore, a godinama je bio član lokalnog DVD-a.

"Nažalost mlad, danas nas je napustio naš brat Josip Vodička. Josipe neka ti je laka zemlja i čuvao te Sv. Florijan, napisalo je DVD Biškupci na Facebook stranici.

"Bio je dobar dečko. Uskakao je kad god je trebalo", rekli su iz DVD-a.

Josip je jednom bio oženjen i iza sebe ostavio je sedmogodišnjeg sina.

Josip je za sebe jednom prilikom rekao da previše radi i da je to bio jedan od razloga zbog čega se razveo nakon tri i po godine braka. Prošle godine je u emisiji 'Ljubav je na selu' pokušao da pronađe ljubav, a sin je znao što je bila želja njegovog tate.

"On zna da tata traži devojku, zajedno nekad odemo u kafić pa meni tražimo devojku", ispričao je Josip prošle godine u šou. Želeo je da nađe devojku koja će ga ceniti i poštovati kao čoveka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja