VELIKI DŽEJ SA OGROMNIM EMOCIJAMA Zanemeo od BOLA, danima PLAKAO kad mu je umrla VELIKA LJUBAV! BILA JE NAJLEPŠA U GRADU
Foto: printskrin youtube

Snimila spot

VELIKI DŽEJ SA OGROMNIM EMOCIJAMA Zanemeo od BOLA, danima PLAKAO kad mu je umrla VELIKA LJUBAV! BILA JE NAJLEPŠA U GRADU

Stars -

Folk pevač Džej Ramadanovski danima je bio u šoku i plakao je kada je čuo da mu je umrla Dubravka koja je pre glumila u njegovom spotu "Gde ću sad, moja ružo".

Kako je Kurir pisao 2014. lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bukvalno je zanemeo kada je čuo šta se desilo sa devojkom u koju je godinama bio zaljubljen.

"Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto", rekao je izvor.

foto: Printskruin

"Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva", rekao je tada izvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track