Najnovije vesti

KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! A onda sela u kola pa otišla kući: Popović POBESNEO!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

Skandal

KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! A onda sela u kola pa otišla kući: Popović POBESNEO!

Stars

Razočarana time što njenoj kandidatkinji Anđeli Tasić Bekuta, Bosanac i Marija nisu dali glas, pevačica je sela u kola i odvezla se kući, ne mareći za negodovanje kolega i publike

Jelena Karleuša napravila je skandal tokom snimanja "Zvezda Granda" jer njena takmičarka nije prošla u sledeći krug. Besna na kolege, pevačica se pokupila, sela u automobil i nije se vraćala više od sat i po vremena, zbog čega su počele da se bune kako kolege, tako i publika.

Jelena daje sve od sebe kada su njeni kandidati u pitanju. Oformila je čitav tim koji radi s njima, pa tako vežbaju pevanje, biraju pesme, ona se brine o njihovom nastupu, stajlingu, koreografiji... Upravo zbog toga je polagala velike nade u njih, pa je pobesnela kada jedna od takmičarki, Anđela Tasić, nije prošla dalje, što će tek biti emitovano.

Urlala

"Stoji da je devojka imala tremu i nije bila najbolja, ali činjenica je da je talentovana. Kada je Anđela otpevala dve pesme, glas su joj dali samo Viki i David, dok Bekuta i Bosanac nisu. Marija nije bila tu, otišla je kada je devojka počela da peva pod izgovorom da treba Bosancu da donese lek, tako da ni ona nije dala glas. Jelena je bila besna, pitala je kolege da li je to fer. Falio joj je jedan glas za baraž, pa je počela da viče: 'Pa i lošiji kandidati su prolazili i išli u baraž, da li ste takvi da nećete da joj date glas? Ovo nije fer! Jeste li vi normalni?! Neću više da budem ovde!' Jelena je toliko urlala, da se orio ceo studio. Potom je besno skinula bubicu i bez reči otišla", priča izvor koji je prisustvovao snimanju i dodaje da su svi ostali zatečeni, ali da su mislili da je Karleuša izašla napolje kako bi došla sebi i da će se vratiti za desetak minuta.

Ipak, kada im je Šerifovićeva rekla da je sela u kola i odvezla se kući, bili su u neverici.

"Sve kolege su negodovale što Jelena ima takav tretman, radi šta joj se hoće. Čak je i publika počela da se buni, a Saši Popoviću je bilo veoma neprijatno. Zvao je Jelenu na telefon, ali mu se nije javljala, pa je, kako bi umirio sve, rešio da napravi podužu pauzu. U bekstejdžu su nastavili da je zovu i Saša, i Marija, i Jelenini saradnici, ali najpre se ni njima nije javljala. Na kraju se javila i uspeli su da je privole, Popović ju je zamolio da ne pravi probleme, pa se vratila", kaže izvor.

Vratila se

On dodaje da je prošlo više od sat i po vremena i da se Karleuša tek tada vratila. Kako kaže, do kraja snimanja nije bila raspoložena i nije mnogo komunicirala s kolegama, a do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do njenog komentara.

TAKMIČARKA ZAHVALNA

Boljeg mentora od JK nisam mogla da imam

Neprolazak u sledeći krug lakše od Jelene je podnela sama Anđela. Ona se oglasila na Instagramu i zahvalila Karleuši. 

"Nažalost, za ovu godinu sam završila s takmičenjem u 'Zvezdama Granda'. Trema je učinila svoje. Hvala svima koji su bili uz mene i hvala Jeleni Karleuši, boljeg mentora nisam mogla da izaberem", napisala je Anđela.

foto: Instagram Printscreen

Kurir/Jelena Stuparušić/Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...