RADANOVIĆ ZAPROSIO JELENU! Na ruku joj stavio prsten od belog zlata: Buduća mlada SKOČILA kad je videla čime je OPTOČEN!
Foto: Damir Dervišagić

NAZDRAVILI PA JAVILI NAJBLIŽIMA

RADANOVIĆ ZAPROSIO JELENU! Na ruku joj stavio prsten od belog zlata: Buduća mlada SKOČILA kad je videla čime je OPTOČEN!

Stars -

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović venčaće se u aprilu, a kako se dalje navodi, veridba je pala još pre nekoliko dana. Pevač je budućoj supruzi navodno kupio prsten od pola miliona dinara, od belog zlata, koji je optočen brilijantima.

"To se desilo pre nekolio dana. Bili su na večeri i on je odjednom izvadio presten od belog zlata optočen brilijantima! Jelena je bila veoma radosna, istog trenutka je pristala, odnosno rekla 'da'. Nazdravili su uz vino za početak zajedničkog života i odmah obavestili najbliže prijatelje da je verena", ispričao je izvor blizak paru.

Venčanje će, nastavlja izvor, biti upriličeno u aprilu ove godine, ali ne i velika svadba.

"Zbog smrti Slobinog oca Dušana Radanovića ove godine njih dvoje neće praviti veliko, gala veselje, već će se samo na proleće vančati u krugu najbližih, odnosno kumova. Venčaće se u opštini i crkvi, a nakon toga će otiću na ručak sa kumovima", kaže Slobin prijatelj.

Inaće, Jelena je sa Radanovićem započela vezu krajem prošlog leta, odnosno kada je odlučila da se razvede od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina. Sloba je, po tvrdnji njegovih bliskih prijatelja, odlepio za Jelenom, koja takođe i njega mnogo voli.

"On nikada nije imao ženu kao što je ona - prelepa, pametna, a pritom veoma posvećena, plemenita i požrtvovana osoba. Pored toga što se ljubav između njih javila na prvi pogled, Slobu je ona zbog svih svojih vrlina dodatno osvojila. Jedva čekaju da dobiju i svoje dete", zavšili su sagovornici upućeni u detelje njihove veze.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Kurir.rs/S.Telegraf/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track