ŽELJKO BEBEK SE VRAĆA U BIJELO DUGME? Ja sam svađe i čarke zaboravio!
Foto: Zorana Jevtić

RADO PEVA STARE HITOVE

ŽELJKO BEBEK SE VRAĆA U BIJELO DUGME? Ja sam svađe i čarke zaboravio!

Stars -

Po svemu sudeći, Željko Bebek bi se rado vratio u Bijelo dugme! Kako je istakao, previše je bilo lepih stvari da bi pamtio one manje lepe. Šta više - sve je svađe i čarke u potpunosti zaboravio.

Prvi koncerti s prvim pevačem mogli bi se, kako se navodi, dogoditi već na jesen u Sarajevu.

"Što sam stariji, osećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti saradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lepih stvari da bih pamtio svađe", izjavio je on pa dodao da i danas rado peva hitove grupe.

Adis Gojak, producent "Bijelog dugmeta", rekao je da bi oni vrlo i te kako voleli da vide Bebeka u svojim redovima.

"Drago mi je što tako misli, ali prvo moramo dogovoriti sastanak, sesti i porazgovarati o mogućoj saradnji. I pre smo razgovarali o toj mogućnosti. Pokušavali smo s njim postići dogovor u razumnim okolnostima. To je naša želja i nemamo ništa protiv. Rado ću se videti s Bebekom i porazgovarati s njim o mogućoj saradnji", rekao je on.

Inače, Bebek je sa "Bijelim dugmetom" poslednji put nastupao 2005. godine, na povratničkoj mini turneji koja je obuhvatala koncerte u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Avaz.ba/CDM/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track