Najnovije vesti

ANĐELINA JE VEĆ GODINAMA U VEZI SA SINOM POZNATE PINK PANTERKE! Ime mu je Nikola, a evo čime se on bavi! (FOTO)
Foto: Instagram screenshot

imaju velike planove za budućnost

ANĐELINA JE VEĆ GODINAMA U VEZI SA SINOM POZNATE PINK PANTERKE! Ime mu je Nikola, a evo čime se on bavi! (FOTO)

Stars

Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, već dve godine se zabavlja sa sinom Olivere Ćirković. Olivera je javnosti poznata po tome što je bila deo čuvene kriminalne bande, a kako se navodi - pevačica na to nikada nije stavljala akcenat. Naime, ona je na samom početku karijere, te želi da njene pesme budu u centru pažnje. 

"Anđelina je na početku muzičke karijere, te želi da njene glasovne mogućnosti i njene pesme budu u prvom planu, pa sve do sada nije otkrivala s kim se zabavlja. Ona s vremena na vreme objavljuje fotografije s njim na Instagram profilu, ali ne potencira da je on sin najpoznatije Pink Panterke", rekao je dobro obavešteni izvor, pa nastavio:

"Pevačica i njen dečko se vole i imaju velike planove kada je reč o zajedničkoj budućnosti. Olivera se sinu ne meša u vezu, ali ih veoma podržava i tu je za njih šta god im treba", završava naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on

Inače, Nikola Ćirković bavi se košarkom, baš kao i Olivera svojevremeno. Tek kasnije je ušla u svet kriminala.

"Imam sina koji je dobar, vezani smo jako, do 10 godine smo bili nerazdvojni i tu ne mogu sebe da objasnim. Ja sam njega povređivala kroz taj kriminal, ali uvek u nadi, kao kockar, da ću da se izadim iz te priče", rekla je svojevremeno ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on

Kurir.rs, M.G/Blic/Pulsonline/Foto: Instagram screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...