JK PROZVALA ARIJANU GRANDE! Nije mogla da joj prećuti: To što radiš nije OK!
Foto: Dušan Petrović Story, Profimedia

bez pardona

JK PROZVALA ARIJANU GRANDE! Nije mogla da joj prećuti: To što radiš nije OK!

Stars -

Grandeova se pre dva dana na dodeli Gremi nagrada
pojavila u istoj toaleti kakvu je Jelena nosila pre nekoliko meseci

Jelena Karleuša voli da u svemu bude prva, a to joj često i uspeva, pogotovo kad je moda u pitanju, pa je više puta prozivala svetski poznate dame da je kopiraju.

Ovog puta JK prozvala je Arijanu Grande, koja se na dodeli Gremi nagrada pojavila u gotovo identičnoj toaleti kakvu je JK nosila pre nekoliko meseci za snimanje editorijala jednog magazina.

foto: Instagram

Reč je o raskošnoj bledosivoj haljini s karnerima, u kojoj pevačica pozira sedeći. Baš kao i Arijana. Jelena nije mogla da ostane nema na evidentnu kopiju koju je svetska zvezda napravila. Uz svoj komentar, Karleuša je postavila i fotografije: svoju iz oktobra 2019. i Arijaninu od pre dva dana:

"Hej, zdravo! U redu je imati istu haljinu, ali ako je haljina rađena po meri... Razumem da je Arijanina haljina delo Đ. Valija, što je još zanimljivije. Ali nije OK, ne zbog mene, već zbog Amine Hasanbegović, koja je napravila originalnu haljinu."

I dok svetski mediji bruje o odličnoj toaleti slavne pevačice, JK nije mogla da ne istakne da je korak ispred nje kad je reč o modi.

FAJT S BOSANCEM

Jelena, skini taj celulit!

Jelena Karleuša imala je okršaj u "Zvezdama Granda" s Draganom Stojkovićem Bosancem.Kompozitor je prišao Karleuši, odmerio njene noge, a zatim joj poručio:

"Smiri se, Jelena! Bolje taj celulit da skineš!" rekao joj je Bosanac, ali je ona zadržala osmeh na licu.

foto: ATA Images, Sonja Spasić

Kurir/N. M/Foto: Profimedia, Dušan Petrović Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track