NINA BADRIĆ PRVI PUT POSLE ŠOK PREVARE! Izuzetan trud uložem u sve ovo! (KURIR TV)
Foto: Damir Dervišagić

zablistala

NINA BADRIĆ PRVI PUT POSLE ŠOK PREVARE! Izuzetan trud uložem u sve ovo! (KURIR TV)

Stars -

Nina Badrić po prvi put posle šokantne prevare pojavila se na jednom događaju, pa oduševila sve prisutne svojim stajlingom. Koračajući crvenim tepihom MAC 2020 pobrala je sve simpatije okupljenih.

Podsetimo, Nina je nedavno doživela veliku neprijatnost. Naime, pevačica je postala žrtva internet prevare kada su njen lik iskoristili za lažnu reklamu u kojoj navodno tvrdi da je izgubila 19 kilograma pomoću tableta za mršavljenje.

"Biće ovo lepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem. A za one koji su, nažalost, masovno poverovali i naseli samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga", napisala je Nina i upozorila svoje fanove da ne nasedaju na lažnu reklamu:

foto: Instagram Printscreen

"Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam stotine poruka od žena iz čitavog regiona koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasele na laž. Zaista nemam veze sa ovim. Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata, svaki info nam je bitan. Hvala unapred", napisala je Nina.

foto: Damir Dervišagić

Sada, pevačica se pojavila u punom sjaju te navela da ceo MAC događaj izgleda jako ozbiljno.

"Izleda jako ozbiljno. Izgleda kao najorganizovanija manifestacija na ovim prostorima, izuzetan trud je uložem u sve ovo. Ovakav doček je fantastičan. Ovakav događaj diže svest o muzici", rekla je Nina.

Kurir.rs, M.M/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track