KARLEUŠA ČVRSTO DRŽALA SUKNJU, ALI OVO NIKAKO NIJE HTELA DA POKAŽE! Paparaco Kurira OTKRIO MAC iza kulisa! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Spektakl u Areni

KARLEUŠA ČVRSTO DRŽALA SUKNJU, ALI OVO NIKAKO NIJE HTELA DA POKAŽE! Paparaco Kurira OTKRIO MAC iza kulisa! (FOTO)

Stars -

Najveća zvezda SFRJ tokom svog nastupa napravila je iznenađenje i sa krova Arene se spustila na binu, dok je JK đuskala i nazdravljala belim vinom.

Najveća balkanska zvezda još jednom je dokazala zašto, i posle skoro četiri decenije na estradi, zaslužuje takvu titulu.

Kao i uvek, Lepa Brena je i na dodelu MAC nagrada došla na vreme, potpuno spremna, prošetala je crvenim tepihom, gde je razgovarala s medijima.

foto: Damir Dervišagić

Aplauz

Sat vremena kasnije, Brena je iznenadila publiku svojim nesvakidašnjim scenskim nastupom. U beloj pufnastoj haljini sa svetlucavom maskom na glavi spustila se s krova Arene uz ovacije i gromoglasni aplauz.

Na prve taktove pesme „Uđi slobodno“ publika, ali i kolege, ustala je da đuska. Ali pravo iznenađenje tek je usledilo. Brena se u nekoliko sekundi, iza crnog zida, presvukla u belo odelo, a na bini su joj se pridružili igrači koji su na sebi imali crvena srca. Ona je zapevala „Hajde da se volimo“, a na kraju je svoje srce koje je držala u rukama bacila publici. Potom je u istom odelu otpevala i „Duge noge“, ali je stavila šešir na glavu. Onda je nestala sa scene i nakon 20 sekundi pojavila u crvenom kompletu i cipelama u istoj boji i zapevala „Jugoslovenku“.

Malo je reći da su svi prisutni bili oduševljeni njenim transformacijama i načinom na koji je sve to osmišljeno.

foto: Damir Dervišagić

JK najveselija

Dok je Brena izvodila performans na sceni, najveselija je bila Jelena Karleuša u bekstejdžu. Igrala je, pevala i nazdravljala belim vinom, pa je zbog toga privlačila pažnju foto-reportera. Kada je takva situacija, uvek se desi nešto nepredviđeno s malom od skandala.

foto: Damir Dervišagić

Haljina koju je nosila imala je dubok izrez i dok je đuskala, mogli smo da vidimo njeno međunožje, koje je bilo prekriveno belim gaćicama. Razlog njenog dolaska na MAC bilo je uručenje nagrade za saradnju s Gazda Pajom za pesmu „Lajk“.

foto: Damir Dervišagić

Kolege ga čuvaju od zaborava Deo posvećen Gruu

Najemotivniji nastup na MAC bio je u čast Dalibora Andonova Grua. Njegove kolege i prijatelji su izveli miks nekoliko njegovih pesama, uz pratnju 30 igrača. Na sceni su bili Tijana Dapčević, Bane Lalić, Ivana Peters, Kiza Robin Hud, Igor Lazić Nigor. Zanimljivo je da je on na sakou nosio bedž sa stihom iz Gruove pesme „Biću tu“: „‘De si, komšija, opet nešto privodiš. A, je*aču.“

foto: Damir Dervišagić

(Ne)namerno MC Sajsi iskopirala Cecu, a sara Jo Biberovu ženu

Dodela nagrada MAC nije mogla da prođe bez Sare Jo i MC Sajsi. Bivša učesnica „Prvog glasa Srbije“ bila je u roze toaleti sa otvorenim leđima, zbog čega je privukla pažnju. Sara je nosila haljinu jedne domaće kreatorke, ali fanovi su brzo provalili da je naša stilistkinja bila inspirisana radom svetske dizajnerke čiju je istu takvu toaletu, ali u drugoj boji, obukla Hejli Biber, supruga Džastina Bibera, na Met gala balu 2019. godine. Isto to uradila je i MC Sajsi, ali ona je obukla zlatnu haljinu kakvu je pre dva meseca, na svadbi sina Veljka, nosila Ceca Ražnatović.

foto: Damir Dervišagić
foto: ATA Images, EPA/Justin Lane

Posthumno priznanje za kralja Saša s knedlom u grlu zbog Šabana

Saša Matić je dobio specijalno priznanje - brojni hitovi i pesme za sve generacije. Njemu je priznanje uručila Jelena Rozga, a kad je završio govor, pevač je uručio nagradu posthumno Šabanu Šauliću. S knedlom u grlu on je priznanje dodelio Ildi Šaulić.

Inače, Šabanovi naslednici Sanela, Mihajlo i Ilda bili su prisutni u bekstejdžu, nakon čega je mlađa ćerka održala govor. - Želim da verujem da si se tamo gde jesi odmorio, i da nas čuvaš. Za nas ti nikad nisi otišao, i nikad nećeš otići - rekla je Ilda drhtavim glasom, a onda zapevala „Žal“.

Inače, 27. marta u Nemačkoj počinje suđenje za saobraćajnu nesreću u kojoj je Šaban poginuo, a koju je izazvao Turčin Alsin Levent.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Senida u elementu Ispucale pete u prvom planu

Od Senide Hajdarpašić navikli smo na ekscentrična izdanja. Ali na dodeli nagrada MAC potpuno je podbacila! Za toaletu je odabrala ljubičastu, neupadljivu haljinu koja joj je lepo pristajala, i srebrne sandale. Upravo one jesu bile problematične jer su pokazale pravo stanje njenih stopala. Ispucale pete bile su u prvom planu kod Senide, a da ne pričamo o tome da je bila neraspoložena i da je pričala pomalo nepovezano.

foto: Damir Dervišagić

Nataša poročna Ne može bez dima

Nataša Bekvalac strastveni je pušač, ali se godinama bori da se oslobodi te ružne navike. Probala je svašta, čak i lasersko odvikavanje od cigareta, ali bilo je bezuspešno. Sada koristi elektronsku cigaretu, koja joj pomaže da koliko-toliko zaboravi na svoj porok, pa bez nje nigde ne ide.

foto: Damir Dervišagić

Pokazala zube Luna prozvala Kiju Luna Đogani bila je vrlo zapažena na dodeli MAC nagrada. Na pitanje da li će ići na turneju u Ameriku, ona je, međutim, osula paljbu. - Polako. Bolje da kada idem tamo bude puno, nego da se blamiram - poručila je ona, aludirajući na novinske natpise da je njena suparnica Kija Kockar prodala samo nekoliko karata u Americi.

foto: Damir Dervišagić

Kurir / J. STUPARUŠIĆ I. ERCEGOVČEVIĆ, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track