Najnovije vesti

ANA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG ALKOHOLA: Ima prsten oko ŽELUCA i ne sme da PIJE!
Foto: Zorana Jevtić

Otkrivamo

ANA NIKOLIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG ALKOHOLA: Ima prsten oko ŽELUCA i ne sme da PIJE!

Stars

Pevačici je lekar strogo zabranio da pije posle intervencije pomoću koje je izgubila višak kilograma, ali ona nije mogla da izdrži bez starog poroka, pa je morala da primi infuziju.

Ani Nikolić pozlilo je pre nekoliko dana zbog toga što je konzumirala alkohol, a to su joj lekari strogo zabranili posle hirurške intervencije, kada joj je ugrađen prsten oko želuca.

To joj je pomoglo da smrša 45 kilograma, ali morala je da se pridržava rigoroznih pravila. Očigledno da joj je bilo teško da uspe u tome, iako je u početku dobro išlo. Prema saznanjima Kurira, Nikolićeva se vratila svom starom poroku i sada joj je zbog toga ozbiljno ugroženo zdravlje. Ukoliko pod hitno ne prestane da pije, velike su verovatnoće da će joj se kilogrami brzo vratiti i da se džabe podvrgla rizičnoj operaciji prošle godine.

- Anu je operisao iskusan hirurg. Intervencija je urađena u državnoj ustanovi, ali ju je ona platila. Pre toga išla je na konsultacije kod doktora i on joj je rekao da na sve načine pokuša prirodnim putem da smrša, međutim, ona mu je objasnila da je to nemoguće i da po svaku cenu želi da joj se uradi takozvani crevasti želudac - kaže naš izvor.

foto: Instagram

Nikolićeva se strogo pridržavala uputstava lekara sve doskoro, ali je ipak podlegla iskušenjima i vratila se starom načinu života.

- Prvih nekoliko dana nije smela ništa da jede osim kašaste hrane i tada je dosta povraćala. Na sličnom režimu ishrane bila je oko dva meseca, a trebalo je najmanje godinu dana tako da izdrži. Ona to nije uradila, već je opet počela da konzumira masnu hranu i da pije alkohol, što je dovelo do kolapsa organizma. Završila je u Hitnoj na infuziji i velike su mogućnosti da je prsten oko želuca popustio. Ona je nakon toga zvala lekara koji ju je operisao i žalila se kako nije dobro uradio intervenciju. Međutim, kasnije se smirila i shvatila da je greška ipak njena, a doktor joj je rekao da mora odmah da prestane da pije alkohol jer će joj se u suprotnom brzo vratiti suvišni kilogrami - dodao je naš sagovornik blizak pevačici.

Pozvali smo Anu, ali ona nije odgovarala.

VIP intervencij: Mnogi poznati zbog sala idu pod nož - Darko, Dejan i Stoja ugradili prsten, a i Indi to planira!

Nije Ana jedina javna ličnost koja je pomoću prstena oko želuca uspela da se oslobodi kilograma. Nedavno je i Darko Lazić išao na istu intervenciju i sada je lakši za 20 kilograma, pre njega je to učinio Dejan Milićević, a i Stoja Novaković je svojevremeno na identičan način postala fit. Pre nekoliko dana i Indi Aradinović je nagovestila da će možda ići na ugradnju prstena oko želuca.

- Hit imamo, još samo da sredimo liniju kao s početka karijere. Neki misle da treba da operišem želudac, a neki ne. Nadam se da posledice nisu opasne po zdravlje - napisala je pevačica na Instagramu.

Zbog zdravlja pdložila izlazak albuma

Nikolićeva je prvobitno najavila novi album za Dan zaljubljenih, ali kada joj je pozlilo, shvatila je da od toga nema ništa.

- Radovala se objavljivanju pesama. Ali kad je završila u bolnici zbog konzumiranja alkohola, imunitet joj je skroz opao i nije u stanju da se posveti promociji. Zato je pomerila objavljivanje novog albuma za 20. februar, do kada veruje da će se potpuno oporaviti. Naravno, potrebno je i da do tada ne okusi ni kap alkohola kako ne bi ponovo prošla kroz istu fazu - kazao je naš izvor.

(Ekipa Kurira)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...