EKSKLUZIVNO!

OBRT! EVO ŠTA JE ĐUS REKAO U POLICIJI! Sestra ga optužila da ju je TUKAO I ŠUTIRAO, ali ovo je zaključak MUP-a! (FOTO)

Stars -

Saslušan Ivan Ivanović Đus (39) juče negirao u stanici policije na Zvezdari da je nakon svađe prebio sestru od ujaka Violu S. (39)

Reper i učenik rijalitija Ivan Ivanović Đus (39), koga je sestra od ujaka Viola S. (39) prijavila policiji da ju je pretukao na Novom Beogradu u nedelju, juče je dao izjavu u policijskoj stanici Zvezdara i negirao da je napao sestru.

Kako saznajemo, Viola S. ispričala je da su ona i Đus bili na ručku u jednom restoranu kada je izbila svađa. Potom su izašli na kej, gde ju je reper, kako ona tvrdi, pesnicom udario u glavu, pa potom šutnuo dva puta.

foto: Zorana Jevtić

Poslala dokaz

Ivanović se pojavio juče u 8.50 ispred policijske stanice Zvezdara, obučen u crno i sa kapom na glavi, u društvu advokata. On je bez reči ušao u zgradu, u kojoj se zadržao gotovo sat i po vremena.

- Nije tačno da sam tukao sestru, to su izmišljotine - navodno je ispričao reper službenicima PS Zvezdara.

Po izlasku iz stanice, Ivanović nije želeo da komentariše šta se dešavalo, već se samo pešice, bez zaustavljanja, udaljio iz Ulice Milana Rakića.

foto: Zorana Jevtić

Ima otok kod uha

Viola S. slučaj je prijavila u policijskoj stanici u Mirijevu. - Iako se incident dogodio na Novom Beogradu, ona je po povratku u Mirijevo otišla u stanicu i kazala da je žrtva nasilja. Detaljno je pričala o napadu, pa je reper pozvan u utorak na saslušanje. Inače, Viola S. nije imala medicinsku dokumentaciju, ali ju je juče dostavila i u njoj se navodi da ima otok uha. Ona je telefonskim putem obavestila policiju da ne želi da krivično goni svog brata - objasnio je naš izvor iz istrage i dodao da je sva dokumentacija predata nadležnom tužilaštvu:

- Posle razgovora sa Ivanovićem, došlo se do zaključka da u incidentu nema elemenata nasilja u porodici - kazao je izvor.

Reper nije hteo da da izjavu Kuriru nakon saslušanja u policiji i nije odgovarao na naše poruke i pozive.

Komšinice Đusove sestre

VIOLA JE OTPUTOVALA

foto: Facebook

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt sa Violom S., ali nismo uspeli da dođemo do nje. Na adresi na kojoj je prijavljena nije bilo nikoga.

- Nisam je videla neko vreme. Ona u tom stanu živi sama, moguće da je negde otputovala - kazala je komšinica iz Mirijeva i dodala da Viola često putuje.

Kurir.rs/ J. I. - J. R. - J. S. Foto: Zorana Jevtić, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track