KURIR STARS VAM OTKRIVA KAKO CECA ČEKA PRVO UNUČE! Ona se ništa NE PITA! Evo šta su Veljko i Bogdana odlučili za sina
Foto: Damir Dervišagić

Stars priča nedelje

KURIR STARS VAM OTKRIVA KAKO CECA ČEKA PRVO UNUČE! Ona se ništa NE PITA! Evo šta su Veljko i Bogdana odlučili za sina

Stars -

Bogdana i Veljko žele da podižu naslednika isto onako kako je muzička zvezda odgajala svoju decu, pa će s kupovinom stvari za bebu sačekati do njenog rođenja

Svetlana Ceca Ražnatović s nestrpljenjem čeka dolazak na svet prvog unučeta, koje će joj početkom juna podariti snaja Bogdana. I dok mnogi spekulišu o tome da li je najveća balkanska muzička zvezda počela da oprema sobu za bebu, Kurir Stars ekskluzivno saznaje da će naslednik njenog sina Veljka u prvim danima života boraviti u sobi svojih roditelja.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, Bogdana i Veljko ne žele da se odvajaju od bebe, a u toj želji ih podržava Ceca, koja je sa suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom isto postupila kad je i sama postala majka.

- Ceca izuzetno vodi računa o tradiciji, religiji i poštuje sve naše običaje. Veliki je vernik i nikad nije trčala pred rudu. Novi trendovi joj se sviđaju i često ih prati, ali više ceni vrednosti i pravila po kojima je ona odgajala decu. Jedno od njih je i to da se soba, ali i sve ostalo za bebu, oprema i nabavlja tek kad se dete rodi. Tako će biti i sada pa će se stvari za malenog naslednika obezbediti tek kad se Bogdana bude porodila. Ceca i njena snaja od prvog dana imaju odličan odnos i dogovaraju se oko svega. Nije bilo govora da se sprema posebna soba za dete. Kad beba bude dovoljno stasala, tada će dobiti svoju sobu. Do tada će mali Željko spavati u krevecu u spavaćoj sobi svojih roditelja. Inače je poznato da se Ceca i članovi njene porodice ne odvajaju, a naročito neće dozvoliti da beba bude sama u sobi - priča naš dobro obavešteni izvor.

Prema njegovim rečima, Bogdana želi da sama vodi računa o sinu.

- Njoj to uopšte neće biti teško jer u porodici Ražnatović ima mnogo članova, a i njena familija je tu da pripomogne oko bebe. Bogdana je odgovorna i sposobna devojka koja jedva čeka da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. Takođe, Veljko će joj biti u potpunosti na raspolaganju za sve što treba za njihovog sina. Oni žive normalnim životom, lepo se slažu i to im je najvažnije od svega. Beba će im uneti dodatnu toplinu i još više učvrstiti harmoniju - završava naš sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Ovim povodom pozvali smo i Cecu.

- Sve u svoje vreme. Najvažnije je da sve prođe u najboljem redu - kratko je poručila pevačica.

Bogdana i Veljko su se, podsetimo, venčali 24. novembra. Crkveno sklapanje braka upriličeno je u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledilo građansko venčanje i svadbeno slavlje u jednom beogradskom hotelu.

Nikad srećniji

SPREMAN SAM DA POSTANEM TATA

foto: Damir Dervišagić

Iako Veljko Ražnatović izbegava da priča o privatnom životu, u pojedinim intervjuima nije krio zadovoljstvo što će postati otac. - Nemam tremu, stvarno jedva čekam da postanem tata. To je najvažnija životna uloga i apsolutno sam spreman za nju - poručio je bokser.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić Foto: Damir Dervišagić

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track