Najnovije vesti

NIJE IMALA NI ZA HLEB, A DANAS PLIVA U PARAMA! O Soraji se skoro sve zna, a jedan detalj iz SIROTIŠTA sve je PROMENIO
Foto: Printscreen/Instagram

Ne sme da dođe u srbiju

NIJE IMALA NI ZA HLEB, A DANAS PLIVA U PARAMA! O Soraji se skoro sve zna, a jedan detalj iz SIROTIŠTA sve je PROMENIO

Stars

Soraja Vučelić, učesnica rijalitija, rano je ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu decu da bi se kasnije prebacila u hraniteljsku porodicu. Tek je kasnije tokom života uspostavila komunikaciju sa ocem.

Rodila se u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Iako su se prvo preselili u Bar, Anka nije imala od čega da je izdržava pa je poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj. Dok je boravila Bijeloj, bila je pravi mali buntovnik i znala se izboriti sa problematičnim dečacima, skoro da im je parirala i niko je nije smeo dirati. Imala je, priča naš izvor, svoju malu "bandu", i tinejdžeri su je uvažavali.  

Kasnije su Anka i Soraja uspele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razbolela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina.

Starleta je nakon toga odlučila da se preseli u Beograd i izbori za sebe.

Prvi put se pojavila u "Velikom bratu" 2011. godine, a to je iskoristila kao odskočnu dasku za dalju karijeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💞 do you love me

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice koja je potvrdila njenu priču.

Govori se da je Soraja do sada imala više od 8 estetskih zahvata, a prvi još 2010. godine kada je povećala svoje grudi.

Danas je student psihologije, ali obzirom da trenutno ne može da se vrati u Srbiju, pitanje je kada i kako će fakultet završiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beautifulday🌞

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...