ONA JE DEVEDESETIH BILA POTPUNI HIT! A onda se iznenada povukla sa scene: Evo šta sad radi i na čemu je BOGU ZAHVALNA!
Foto: Printscreen

nekad i sad

ONA JE DEVEDESETIH BILA POTPUNI HIT! A onda se iznenada povukla sa scene: Evo šta sad radi i na čemu je BOGU ZAHVALNA!

Stars -

Ružica Čavić i te kako je ostavila traga na domaćoj sceni izvodeći hitove poput "Mito, bekrijo" i "Sve ja to poštujem", međutim, sredinom 2005. godine iznenada se povukla sa scene. Kako je svojevremeno objasnila, to je bilo nešto što joj je bilo najpotrebnije u tom trenutku, ali se muzika svakako nije odrekla.

"Sredinom 2005. odlučila sam da se povučem iz javnog života i medija. Jednostavno, bila mi je potrebna ta vrsta pauze", objasnila je ona ranije.

Ružica se bila u potpunosti okrenula porodičnom životu. Sam centar njenog sveta je njen sin, Pavle.

"Svakog dana sam zahvalna Bogu na sinu. Želja mi je da mu 'priuštim' zdravu, nasmejanu majku, punu ljubavi, jer mislim da to svako dete zaslužuje. Dobili smo ga u ozbiljnim godinama i više nemamo vremena za nebitne stvari. Imam osećaj, iako sam svakodnevno sa njim, da mi vreme izmiče. Na pitanje da li se kajem što sam zapostavila karijeru zbog privatnog života, odgovor se sam nameće - uvek biram život! Pevanje mi je dar od Boga, ljubav koja mi omogućava da od nje i egzistiram, pa se i ono uklapa u život", ispričala je Ružica pre nekoliko godina za domaće medije.

Ružica se i danas bavi muzikom, ali ne kao solista, već članica jednog ženskog benda.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track