ISPLIVALI SVI DETALJI JELENINE I SLOBINE SVADBE! Neće da zovu mnogo ljudi, a evo gde planiraju veselje NA PROLEĆE!
Foto: Damir Dervišagić

ne čeka mu se

ISPLIVALI SVI DETALJI JELENINE I SLOBINE SVADBE! Neće da zovu mnogo ljudi, a evo gde planiraju veselje NA PROLEĆE!

Stars -

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović navodno će se zavetovati na večnu ljubav u Zrenjaninu, i okruženi samo najužom porodicom i prijateljima. Pevač sada planira da izbegne svu moguću pompu, a iduće godine "na repertoaru" biće, kako kažu, velika, mrsna, pravoslavna svadba.

"Sloba mi se pohvalio da je nedavno zaprosio Jelenu i rekao mi je da neće mnogo da čeka sa venčanjem. Izvinio mi se što neće moći da me zove, jer su rešili da ne prave nikakvo veselje, pošto mu je tata Dušan umro pre dva meseca. Sloba hoće da izbegne medije i fanove, pa će venčanju, koje će sigurno biti na proleće, prisustvovati samo nekoliko ljudi", rekao je za medije pevačev prijatelj koji je insistirao na anonimnosti pa dodao da Sloba za sledeću godinu planira veliku, mrsnu, pravoslavnu svadbu.

"Kad prođe godinu dana od smrti njegovog oca, Sloba i Jelena će napraviti veliku svadbu, na koju će pozvati mnoge kolege i prijatelje."

Zaljubljeni par je odmah posle veridbe započeo zajednički život.

"Njih dvoje su čekali da se Jelena razvede da bi javno priznali vezu, što se desilo sredinom decembra prošle godine. Sloba ju je krajem januara zaprosio, a ona je naravno rekla 'da' i ubrzo se sa decom preselila u njegov stan na Novom Beogradu. Ma oni se već ponašaju kao da su u braku. Jeleni se posebno dopada što je Sloba brižljiv prema njenim sinovima, a rekli su mi da planiraju i zajedničko dete", otkrio je Slobin drug.

Radanović nije želeo da priča o svadbi, ali je priznao da se u Jelenu zaljubio na prvi pogled i da je odmah znao da je onda prava žena za njega.

"Jelena me je osvojila spontanošću i iskrenošću. Spojile su nam se energije. Prvi put kad sam je video, znao sam da je idealna za mene. Našao sam ženu koja mi odgovara u svakom pogledu", otvorio je dušu pevač.

Podsetimo, Sloba je Jelenu upoznao u julu prošle godine, kada ga je pozvala da peva na proslavi rođendana njene sestre i za taj nastup mu platila 5.000 eura. Ubrzo potom su započeli vezu, koju su krili jer je Jelena tada bila udata. Za razliku od Slobine prve supruge Kije Kockar, pevačeva porodica je. navodi se, odmah prihvatila novu snajku. Tako je Draginja nedavno izjavila da je oduševljena Jelenom i da je gleda kao svoju ćerku.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track