Najnovije vesti

PEVALE SU ZAJEDNO U HORU! Nju zna celi Balkan, a stariju sestru Lepa Brena krije! Evo kako izgleda i gde živi
Foto: Damir Dervišagić

NE VOLI DA SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI!

PEVALE SU ZAJEDNO U HORU! Nju zna celi Balkan, a stariju sestru Lepa Brena krije! Evo kako izgleda i gde živi

Stars

Pevačica Lepa Brena jedna je od najvećih zvezda na našim prostorima, međutim, njena porodica iz Brčkog se ne eksponira u javnosti!

Ipak, pevačica je u više navrata pričala o svom odrastanju, tako da je publika upoznata sa činjenicom da je njena porodica živela skromno, ali udobno, te da su se otac Abid i majka Ifeta, zaposleni kao medicinski tehničar i krojačica, potrudili da pruže svojoj deci sve ono što im je bilo potrebno. Lepa Brena, rođena kao Fahreta Jahić, došla je na svet kao treće dete, nakon brata Faruka i sestre Fakete.

Faketa danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi, zbog čega se ne viđa sa sestrom onoliko često koliko bi to želela.

Ono što je posebno interesantno je to da, iako su i Faruk i Faketa bili izuzetno nadareni za pevanje, nijedno od njih dvoje nije pošlo sestrinim stopama i latilo se mikrofona.

"Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća", izjavila je Brena pre nekoliko godina za magazin Story.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...