90-IH JE BILA ZAVODNICA SRPSKOG PODZEMLJA Saška je u stopu pratila GIŠKU, muža su joj izrešetali a sad ovako TRAŽI novog
Foto: Pritnscreen

Bila je zavodnica

90-IH JE BILA ZAVODNICA SRPSKOG PODZEMLJA Saška je u stopu pratila GIŠKU, muža su joj izrešetali a sad ovako TRAŽI novog

Stars -

Saša Krajnc devedesetih je važila za miljenicu žestokih momaka, družila se sa njima, a sada se pojavila u emisiji "Brak na neviđeno" da bi našla muža.

Saša sada ima 50 godina, dva puta se udavala, jedan muž joj je poginuo.

- Bila sam udata 2 puta. Prvi muž mi je poginuo, a drugi pup sam se srećno razvela - rekla je Saša, pa progovorila o devedesetim kada se družila sa žestokim momcima.

"Moj život su definitivno obeležile devedesete godine, jer tada sam živela ludo i brzo. Družila sam se sa žestokim momcima koji su tada bili u našoj zemlji. Družila sam se sa Slavkom Mijovićem, Giškom... Prema meni su bili stvarno sjajni. Lepo su se ponašali, svi su me prihvatili. Upoznala sam ih u sportskim dvoranama. Na početku, nisu na mene gledali kao devojku, gledali su na mene kao dete, sve dok nisam napunila 20 godina, a onda me je Darko Ašanin preveo "preko mosta". Onda sam počela da izlazim po tim noćnim klubovima", rekla je Saša.

foto: Pritnscreen/Pink

"Posle toga perioda je naišla velika tuga. Jedan po jedan su počeli da odlaze. Tu tugu ne mogu da vam opišem. Od silnog provoda, druženja, ljubavi, svega što nam se dešavalo, oni su jedan po jedan počeli da se sele u čitulje. Ja sam bila tako tužna u to vreme", rekla je ona.

Saša je trebalo da stupi brak sa izvesnim Sašom Stankovićem, ali do braka nije došlo jer su se oboje izjasnili da to ipak ne žele.

Ljubav njenog života bio je Daniel Išljemović - mlad, brz, uvek naoružan i ekstremno opasan. Svojevremno je izjavljivala da su od Daniela na ulici zazirali, ali da je u kući bio apsolutno divan. Ipak, i pored smrti supruga, za kojim je kako i sama kaže ostala rupa u srcu, i ekipe momaka kojima je bila sve, da može da vrati vreme, ponovo bi sve isto uradila.

Bila je zaljubljena i u Đorđa Božovića.

- I pored grube spoljašnjosti, njegova dva metra, sto dvadeset kilograma i ogromnih šaka, on je bio nenormalno nežan - pravi Robin Hud koji štiti nemoćne.

Saša se u to vreme zabavljala i sa Vukotićem, a oboje su se družili sa Darkom Ašaninom i Slavkom Mijovićem i često su bili ili u Arkanovoj poslastičarnici ili kod Mije u Paladijumu. To su bila dva mesta koja su smatrana "crnogorskim ambasadama" u Beogradu, gde su se žestoki momci okupljali i nekad kockali.

Gišku je slučajno upoznala, u Arkanovoj poslastičarnici. Sedela je sa bratom i nekim društvom, kada je ušao kako ona kaže nenormalno lep, šarmantan muškarac, na koga je „odlepila istog momenta“. Zamolio je njenog brata da dozvoli da izađu na piće (bio je poznat po dobrim manirima), ali je kasnije saznao da se zabavljala sa jednim od momaka iz istog društva, tako da su ostali samo jako dobri prijatelji.Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja