POSLE VEZE SA MOMIROM USLEDIO LOM: Bivši dečko Rade Manojlović jednom IZJAVOM o pevačicama ŠOKIRAO, a evo gde je DANAS!
Foto: Damir Dervišagić

BILI U LJUBAVI 3 GODINE

POSLE VEZE SA MOMIROM USLEDIO LOM: Bivši dečko Rade Manojlović jednom IZJAVOM o pevačicama ŠOKIRAO, a evo gde je DANAS!

Stars -

Veza pevačica Rade Manojlović i košarkaškog agenta Momira Gajić pre pet godina bila je najaktuelnija tema. Njih dvoje nisu odmah otkrili da su zajedno, dok Momir nije počeo da se pojavljuje na Radinim nastupima.

Momir nije želeo da daje izjave, a Rada je uvek isticala da je srećna i da želi da se venča za sportskog biznismena. Kako to obično biva, prljav veš je tek isplivao na kraju, posle tri godine zabavljanja, a javnost je tada mogla da čuje i brojne pikanterije.

foto: Damir Dervišagić

Tako je u prvoj ispovesti nakon raskida Momir poručio: “Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom”. Međutim, Rada je i sama potvrdila da se njihov odnos završio nesportski jer je njena profesija bila konstantan trn u oku.

foto: Printscreen

"Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao "bivši dečko Rade Manojlović", izjavila je tada pevačica.

Danas Momirov život izgleda potpuno drugačije. Živi u Americi, radi kao agent za mlade talente koji treniraju košarku i veoma je uspešan u svom poslu. Na privatnom polju oženio se za atraktivnu lepoticu iz Srbije, Nevenu sa kojom je dobio dvoje dece.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track