KAŽU DA JE JEDVA PROŠLA KROZ OSNOVNU?! Evo šta su stvarno završile ove voditeljke: Neke imaju i po DVE DIPLOME!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, Damir Dervišagić

otkrivamo

KAŽU DA JE JEDVA PROŠLA KROZ OSNOVNU?! Evo šta su stvarno završile ove voditeljke: Neke imaju i po DVE DIPLOME!

Stars -

Pojedina poznata lica sa malih ekrana imaju čak i po dve diplome, i bez obzira što se bave voditeljstvom, imaji potpuno drugačije zvanje. Dea Đurđević je, na primer, završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije na fakultetu "Državna bezbednost". Svaki slobodan trenutak često je koristila za streljanu.

Međutim, Dea je jednom prilikom izjavila kako je oduvek želela da se bavi novinarstvom, te da je počela kao volonter, da bi na kraju postala jedno od zaštitnih lica.

Jovana Joksimović, koja vodi jutarnji program, završila je menadžment u umetnosti.

foto: Damir Dervišagić

Bojana Ristivojević pored Visoke poslovne škole, završila je i Pravni fakultet u Novom Sadu. Naime, želja njenog oca bila da mu jedna od ćerki bude pravnica.

Voditeljka Maja Nikolić završila je Prvu gimnaziju u Sarajevu, a Višu turističku školu u Beogradu.

Tamara Raonić, koja je svojevremeno vodila Grand šou, pre nego što se povukla i posvetila porodici, kako se navodi - završila samo osnovnu školu, jer se odmah nakon toga prijavila na konkurs za stjuardese jedne avio kompanije i prošla konkurs.

foto: Printscreen

Priča Vesne Dedić veoma je interesanthna - 1986. godine preselila se u Beograd, jer je želela da studira dramaturgiju. Međutim, pošto nije položila prijemni ispit, upisala je Filološki fakultet, odsek za opštu književnost i teoriju književnosti. Za ovaj smer se odlučila jer je čula da ga je završio srpski književnik Danilo Kiš. Nakon završene druge godine, pak, otišla je u London. Našla je posao u pabu, čitala je Šekspirove drame u engleskim bibliotekama i išla je na koncerte rok grupa na Vembliju. Umesto dva meseca, tamo je ostala dve godine, a vratila se jer joj je otac rekao da mora da završi fakultet.

Sanja Marinković posle gimnazije prvo je upisala i završila menadžment, a zatim finansijski menadžment.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja