JOVIĆ KUPIO SINU ZA 1. ROĐENDAN STAN OD 300.000 €?! Uzeo mu LUKS stan od 100 KVADRATA a ova SRPSKA LEGENDA mu je KOMŠIJA
Foto: EPA / Juan Carlos Hidalgo, Nemanja Nikolić, Aleksandar Jovanović Cile

Nije štedeo za naslednika

JOVIĆ KUPIO SINU ZA 1. ROĐENDAN STAN OD 300.000 €?! Uzeo mu LUKS stan od 100 KVADRATA a ova SRPSKA LEGENDA mu je KOMŠIJA

Stars -

FudbalerLuka Jović navodno je kupio sinu Davidu za prvi rođendan nekretninu od 100 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

Jović je navodno pre mesec dana pazario stan u zgradi koja će biti najviša u Beogradu, a koja se nalazi samo stotinak metara od stana koji ima Novak Đoković. Fudbaler Madridskog Reala je, prema tvrdnjama upućenih, želeo već u prvoj godini života da obezbedi sina jedinca i za to nije štedeo novac.

"Luka je preko prijatelja našao idealan stan za Davida. Stan je na 12. spratu i ima pogled na Beograd. Kvadratni metar u toj zgradi koja je u izgradnji košta 3.000 evra, ali Luka nije pitao za cenu. Rekao je da želi samo da je komforan i da ima pogled na grad. Zgrada bi prema planu trebalo da bude gotova početkom sledeće godine. Luka će aktivno učestvovati u gradnji tog stana, budući da je platio dodatne troškove za materijal po želji. On će stan odmah prevesti na Davida, kome nekretnina neće moći da se otuđi", rekao je upućen izvor.

Stan u kojem mališan trenutno boravi sa majkom Anđelom Manitašević u vlasništvu je fudbalera, a njegov sin i bivša izabranica imaju pravo uvažavanja i ta nekretnina će, po tvrdnji izvora, ostati Anđeli.

Fudbaler se nije javljao na pozive, kao ni majka njegovog deteta Anđela.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Luka Jović i Andđela u ponedeljak su gala proslavom obeležili godinu dana od rođenja njihovog sina Davida.

Anđela: Ne bih da otkrivam

Luka i ja odlično funkcionišemo. Dogovaramo se za sve u vezi s detetom, ali ne bih da otkrivam šta mu je poklonio, jer je to deo naše privatnosti - rekla je Anđela za Kurir.

Kurir.rs/S.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track