ZVEZDE NA SVOJIM SVADBAMA: Pogledajte kako su blistale dame sa ESTRADE! Od skromnog do LUKS VENČANJA! (FOTO)
Foto: Printscreen

Moda

ZVEZDE NA SVOJIM SVADBAMA: Pogledajte kako su blistale dame sa ESTRADE! Od skromnog do LUKS VENČANJA! (FOTO)

Stars -

Većina pevačica za dan kad su stupale u brak izabrala raskošne haljine, a bilo je i onih koje su se odlučile za ležerniji stil.

Većina žena odmalena mašta o svom venčanju i kako će tog dana izgledati, kakvu će venčanicu nositi, uz koju pesmu će otplesati prvi ples sa mladoženjom.

I poznate žene nekada su bile devojčice, pa su sigurno i one sanjale o raskošnoj svadbi i još raskošnijoj venčanici, savršenom partneru. Neke su taj san ostvarile i imale, kako to mediji nazivaju, svadbu decenije, neke su se odlučile za skromna venčanja, a neke od njih su sudbonosno „da“ izgovorile više puta jer nisu bile zadovoljne prethodnim izborom.

Predstavljamo vam kako su izgledale neke od naših javnih ličnosti na ovaj poseban dan.

Ceca Ražnatović

U Milano po haljinu od 100.000 maraka

Ovo venčanje se svrstalo u svadbu decenije. Pevačica se za Arkana udala u februaru 1995, a njena venčanica je kupljena u Milanu za 100.000 maraka. Ceca je tamo otputovala tik pred svadbu kako bi pokupila ovu raskošnu kreaciju dizajnera iz Grčke za kojom su devojke ludele, pa ju je svaka htela za sebe.

Pre nego što su otišli u mladin dom u Žitorađi, Arkan je na sebi imao crnogorsku narodnu nošnju, dok je Svetlana bila u srpskoj nošnji. Pevačica se posle presvukla u raskošnu venčanicu dugih rukava, ali otvorenih ramena sa dugačkim velom, dok je njen suprug nosio vojnu uniformu. Za slavlje je odabrala dugačku belu usku haljinu.

foto: Printscreen

Viki Miljković

Klasičan kroj

Viki i Taške su se na večnu ljubav zakleli u maju 2007. godine. Kumovali su im Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević. Viki je nosila dugačku belu venčanicu sa kratkim rukavima, dok je Taške obukao odelo sa leptir-mašnom. Imala je smeđu kosu koju je uvila u lokne, a osmeh nije skidala s lica.

Lepa Brena

Kristijan Dior šio po njenoj meri

Pevačica se za bivšeg tenisera udala u decembru 1991. u jednom hotelu u Beogradu, a na venčanju je bilo oko 500 zvanica. Mnogi su ovu svadbu nazvali svadbom decenije, što i ne čudi jer je Brena tada bila na vrhuncu svoje karijere, a Boba uspešan teniser.

foto: Printscreen

Folk zvezda je nosila venčanicu koju je dizajnirao Kristijan Dior specijalno za nju, dok je Boba nosio crni smoking. Njena haljina bila je u beloj boji, uzana i dugačka, od satena sa puf rukavima i detaljima od čipke. Nosila je i skupu ogrlicu, a sve je upotpunila bidermajerom od crvenih ruža i velom koji je padao preko lica.

Goca Tržan

Za dva muža dve različite venčanice

Goca Tržan dva puta je izgovorila sudbonosno „da“. Prvi put sa Ivanom Marinkovićem 2006. godine, kada je bila u drugom stanju. Tada je nosila jednostavnu, zatvoreniju venčanicu i imala je kratku kosu. Drugi put Goca se udala 2015. za 14 godina mlađeg Rašu Novakovića. Pevačica je tada izgledala dosta glamuroznije. Sa dužom kosom deluje ženstvenije, a i model venčanice kojui je ovaj put izabrala - bez rukava i sa dekolteom - mnogo bolje joj je pristajao.

Nataša Bekvalac

Četiri haljine za tri udaje

Nataša se za Daču Ikodinovića udala tajno u stanu. Tada je obukla običnu belu haljinu. Godinu dana kasnije napravili su crkveno venčanje i gala svadbu, gde je zablistala u elegantnoj venčanici od čipke. Ona se nije odlučila za dekolte, već je haljina bila zatvorena, ali su ramena bila otkrivena. I za drugog muža Ljubu Jovanovića udala se u stanu u beloj ležernoj dugoj haljini, dok je za venčanje s trećim mužem Lukom Lazukićem na plaži na Ibici odabrala belu haljinu sa otvorenim leđima.

foto: Instagram Printscreen

Kurir/Jelena Stuparušić, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track