Najnovije vesti

OGLASILA SE INDI IZ BOLNICE: Život mi je VISIO O KONCU! Dva puta sam OPERISANA, teško DIŠEM!
Foto: ATA images

ima vodu u plućima

OGLASILA SE INDI IZ BOLNICE: Život mi je VISIO O KONCU! Dva puta sam OPERISANA, teško DIŠEM!

Stars

Nakon što je u javnosti sestra Indire Aradinović Indi, Edita, objavila da je zdravstveno stanje njene starije sestre ugroženo zbog hiruške intervencije smanjivanja želuca, oglasila se Indi.

foto: Dragana Udovičić

Indi se trenutno nalazi na intezivnoj nezi Kliničkog centra Srbije, gde je primljena u toku jučerašnjeg dana.

"Ono što je za sada najbitnije ste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbevena sam svim lekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo videti kako će se odvijati" rekla je u prvom mahu Indi  kojoj se po glasu vidi da jedva diše, te smo je upitali šta je uzrok teškom disanju.

foto: Vladimir Milovanović

"Teško dišem zbog vode u plućima koju ima. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati", objasnila je pevačica. Na pitanje, da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, kaže:

"Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rešenje. Život kao život sve zavisi od daljeg sleda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu", dodala je Aradinovićeva.

Kurir.rs / Blic / M.M.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...