Najnovije vesti

GURALI JE, UNOSILI JOJ SE U LICE! Surova istina o životu Nine Đogani (15)! Ima PANIČNE NAPADE, trpi vršnjačko nasilje...
Foto: Damir Dervišagić

prolazi kroz teške trenutke

GURALI JE, UNOSILI JOJ SE U LICE! Surova istina o životu Nine Đogani (15)! Ima PANIČNE NAPADE, trpi vršnjačko nasilje...

Stars

Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, ovih dana često se pominje u "Zadruzi 3", gde se trenutno nalazi ostatak njene porodice.

Nina, koja ove godine puni 15 godina, postala je jedna od glavnih tema rijalitija nakon što je Marko Miljković, dečko njene sestre Lune, izneo tvrdnje da je Anabela mlađu naslednicu često ostavljala gladnu i bez dinara.

I dok se o Luni Đogani već tri godine neprestano piše i priča, u život Nine Đogani javnost nije bila toliko upućena.

Nina je rođena 2005. godine, a nakon što su se Anabela i Gagi 2009. godine razveli pevačica je dobila starateljstvo nad ćerkama. Nina je nakon razvoda roditelja dosta vremena provodila i sa ocem, pa je tako često boravila u Gagijevom stanu na Vidikovcu, koji mu je Anabela prepisala posle razvoda, budući da joj se škola nalazila u blizini.

U školi je, međutim, Nina trpela vršnjačko nasilje, o čemu je i sama Anabela jednom prilikom progovorila.

foto: Printscreen Instagram

- Kada sam ja imala problem sa mojom ćerkom, ja sam se obratila školi. Pogrešila sam što nisam roditeljima. Mnogi roditelji nisu u stanju da prihvate da im deca prave probleme i da su nasilnici. Išli su za mojom kćerkom i dobacivali joj: "Majka ti je ovo, otac ti je ono…". Gurali su je, unosili su joj se u lice - ispričala je jednom prilikom Anabela.

Pored toga, Anabela je u "Zadruzi 3" ispričala da je Nina proživljavala teške trenutke i zbog Luninog učešća u rijalitiju, te da su joj deca u školi pokazivala Lunine intimne snimke.

- Tek sad kad je Nina počela da doživljava panične napade sa psihologom u razgovoru je rekla šta joj se dešavalo, da su joj deca pokazivala slike i snimke Lunine intimne akcije - rekla je Anabela Gagiju.

Međutim, Nina se nakon toga prvi put oglasila u medijima i iznela svoju stranu priče.

- Nije istina da sam ja imala panične napade zbog Lune. Imala sam panični napad kada smo išli da gledamo horor, Luna, Marko, moj dečko i ja. Tu noć sam dobila panični napad jer me je toliko uzrujao taj film da nisam mogla da spavam celu noć, a onda je ispalo kao da ja imam panični napad zbog nje. Jesam ja nekad bila uznemirena i plakala zbog svega, ali ti moji panični napadi su bili zbog tog horora, bio je stvarno užasan. Luna je sve vreme bila sa mnom, kao i moja mama. Nemam više problema sa tim, stvarno - rekla je Nina za Pink.rs.

U centar pažnje Nina je dospela i u januaru ove godine, kada je sa dečkom Lukom, koji ima 18 godina, otputovala na Tenerife. Mnogi su tada osudili Anabelu što je dopustila maloletnoj ćerki da otputuje sa dečkom, a pevačica je navela da u tome ne vidi ništa sporno i da smatra da bi je i Gagi, koji je i tada bio u "Zadruzi", takođe podržao.

- Ne želim od toga da pravim neku priču, upućena sam u to gde sam pustila dete. Ona je u sigurnoj porodici i tamo je sa dečkom. Njegova tetka je s njima, oni su u vezi godinu dana i ja imam puno poverenje u svoje dete. Nina je divna devojka koja vodi normalan život. Ona ne voli da se eksponira. Gagi bi je, takođe, sasvim sigurno podržao u tome - rekla je tada Anabela za "Kurir".

Gagi Đogani je u "Zadruzi" priznao da je Ninu i njega svojevremeno izdržavala Luna, nakon uspeha koji je postigla učešćem u rijalitiju,.

- Nina je bila non-stop uz mene. Luna je davala novac za nas, to je bilo za mene i moje dete. Anabela nije bila tu tri godine. Tri godine sam bio uz Ninu - rekao je Gagi pre nekoliko dana.

Nina Đogani, sudeći i po fotografijama na društvenim mrežama, ne voli mnogo da se eksponira u javnosti.

Kurir.rs/Blic

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...