OVO JE PRAVA ISTINA O RASKIDU ANE MIHAJLOVSKI I VUKA KOSTIĆA: On je odmah napustio Beograd, pa ona ostala sama sa DECOM?
Foto: ATA Images

ŠUŠKA SE

OVO JE PRAVA ISTINA O RASKIDU ANE MIHAJLOVSKI I VUKA KOSTIĆA: On je odmah napustio Beograd, pa ona ostala sama sa DECOM?

Stars -

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić navodno su se samo privremeno razdvojili, jer se glumac po proglašenju vanrednog stanja zabrinuo za zdravlje majke, te je odmah odveo u vikendicu nadomak Beograda. Tu planira i da ostane dok se stvari ne stabilizuju, a voditeljka svakako sledi njegov primer - porodica joj je na prvom mestu i izlazi samo u nabavku.

"Vuk se brine o zdravlju svoje majke Gordane, a kada je shvatio koliko je epidemija koronavirusa ozbiljna, rešio je da preduzme drastične mere. Kostićeva porodica već dugo nedaleko od Beograda ima vikendicu, u koju Vuk često odlazi jer obožava prirodu i lov. Međutim, sada je tamo odveo majku jer je želeo da je skloni iz grada kako bi je zaštitio od svih potencijalnih izvora zaraze", rekao je izvor domaćim medijima, pa objasnio da ga je njegova devojka Ana podržala u odluci.

"Odmah je saopštio Ani da će morati da budu razdvojeni narednih nekoliko meseci jer mu je majčino zdravlje na prvom mestu, što je ona dobro prihvatila. Iako joj veoma nedostaje i volela bi da provodi vreme sa njim, Ana je razumna i shvata da je briga o zdravlju najbitnija. Takođe, voditeljka je sledila primer svog dečka, pa radi očuvanja zdravlja svoje troje dece iz stana izlazi samo kada odlazi u nabavku", izjavio je on, pa dodao:

"Oni se svakodnevno čuju, a iako im razdvojenost teško pada, trude se da to nadomeste. Stalno razmenjuju fotografije i jedno drugom pričaju kako provode dane u izolaciji, a čak se nijednom nisu posvađali. Slažu se bolje nego ikada jer su svesni da je ovo jedini način da zaštite svoje najmilije i da će biti zajedno čim se epidemija završi."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja