Najnovije vesti

ĐORĐE DAVID IZAŠAO IZ BOLNICE! Roker sa zaštitnom maskom na licu otišao kući! POBEDIO KORONU! (FOTO)
Foto: ATA images

pogledajte prve fotografije

ĐORĐE DAVID IZAŠAO IZ BOLNICE! Roker sa zaštitnom maskom na licu otišao kući! POBEDIO KORONU! (FOTO)

Stars

Đorđe David izašao je iz bolnice nakon lavovske borbe sa koronavirusom. Roker je lečenje napustio sa zaštitnom maskom na licu, kao i sa rukavicama na rukama. 

Podsetimo, on je 26. marta na svom Instagramu podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronu. Mučio ga je jak kašalj i temperatura, a u obraćanju za jednu televiziju teško je disao dok je govorio. Nebrojeno puta je ponovio svima da se čuvaju i ostanu kod kuće.

"Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje", grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: "Temperatura tu i tamo... šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom... Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje kolege iz žirija iz 'Zvezda Granda', Popoviću hvala ti. Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće", zaključio je Đorđe David tada, takođe pod zaštitnom maskom. 

foto: ATA images

"Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas!", napisao je tada on.

Roker se često oglašavao sa odeljenja pulmologije Kliničkog centra Srbije, gde je i ležao. On je obaveštavao sve kako mu protiču dani u bolnici, te kako napreduje što se oporavka tiče.

1 / 5 Foto: ATA images

U najskorijoj objavi na Instagramu otkrio je da mu najviše nedostaje ćerka.

foto: ATA images

Kurir.rs, M.G/Foto: ATA Images

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...